Sluiten

Slimme alarmsystemen

Een alarmsysteem voor in huis dat je zelf kan installeren, in kan stellen en waarmee je van alles op de hoogte wordt gesteld door een app op je smartphone of tablet – waar je je op dat moment ook bevindt. Zo ben je altijd direct op de hoogte als er thuis iets gebeurt en kun je de buren en hulpdiensten direct inschakelen!

Onze merken

Voorkom inbraak vanaf je vakantieadres

Ga met een gerust hart op vakantie door gebruik van smart home beveiliging

Met een gerust hart op vakantie met Somfy Protect

Ontdek hoe Somfy Protect Home Alarm je helpt om zonder zorgen op vakantie te gaan.

Populaire alarmsystemen

Doe-het-zelf beveiliging met slimme alarmsystemen

Ongewenste gasten houd je liever buiten de deur. Een slim alarmsysteem waakt over jouw woning, familie en bezittingen. Zodat je met een gerust hart van huis kunt gaan. En dankzij een slimme app kun je het alarmsysteem op afstand bedienen. Welk beveiligingssysteem past het beste bij jouw woning? Bekijk ons assortiment en maak je keuze.

Van kleine kits en IP-camera’s tot all-in-one units, de nieuwe generatie van doe-het-zelf beveiliging voor je huis is slimmer, simpeler en goedkoper dan alles wat je ooit eerder hebt gezien.

Zo’n tien jaar geleden moest je wel heel veel kostbaars in huis hebben hangen óf heel paranoïde zijn, wilde het installeren van een beveiligingssysteem zin hebben. Systemen waren niet flexibel, je moest het door een heel leger van dure professionals laten installeren en een vals alarm wilde nog wel eens voorkomen.

Dat is vandaag de dag anders: er is een nieuwe generatie slimme home security systemen op de markt die de manier waarop we over huizen nadenken verandert. Je kunt zelf uitkiezen wat je wel en wat je niet in je huis ophangt, ze zijn klusvriendelijk, gemakkelijk uit te breiden en met je smartphone te in te stellen en monitoren. Dus of je nu in een flat in Eindhoven of in een villa in Prinsenbeek woont maakt niet meer uit: elk huis is naar eigen inzicht te beveiligen. En het beste van dit alles is misschien nog wel dat je met de nieuwe beveiligingssystemen over het algemeen niet vastzit aan een contract of maandelijkse kosten. Gemoedsrust was nog nooit zo goedkoop.