Sluiten


Arlo smart home beveiliging

Arlo by Netgear zorgt dat je altijd en overal de controle hebt over de beveiliging van je woning of bedrijf. Arlo IP-camera’s en accessoires stellen je in staat om je eigen beveiligingssysteem samen te stellen en te bedienen via de Arlo app. Maak kennis met de innovatieve Arlo IP-camera’s en ontdek wat zij kunnen.

De nieuwe Arlo Pro 2

De meest complete Arlo IP-camera

Deze complete en flexibel in te zetten IP-camera heeft alles in huis om je bezittingen te beveiligen. Als Arlo Pro 2 op wacht staat, ga je met een gerust hart van huis: hij beschikt o.a. over 1080p HD-beeldkwaliteit, is volledig draadloos, heeft in te stellen bewakingszones, is weerbestendig, heeft nachtzicht en een alarmsirene van 100 dB die op afstand, door beweging of door geluid kan worden geactiveerd. Waar je ook bent, je bent altijd als eerste op de hoogte als Arlo Pro 2 iets waarneemt!

 

Bekijk het Arlo Pro 2 beveiligingssysteem »

Waarom kiezen voor Arlo IP-camera's?

100% draadloos

Arlo IP-camera’s zijn draadloos, waardoor je ze overal in en om huis kan neerzetten of hangen.

Weerbestendig

Je kan de Arlo, Arlo Pro en Arlo Go IP-camera’s zowel binnen als buiten gebruiken, omdat deze IP-65 gecertificeerd zijn.

Gratis opslag in de cloud

Je kan opnames die zijn geactiveerd door beweging of geluid tot 7 dagen gratis opslaan in de Arlo cloud.

Ontdek de Arlo IP-camera's

Arlo Pro en Pro 2

Dit is de eerste draadloze, weerbestendige, oplaadbare slimme IP-camera met tweeweg-audio en een beeldhoek van 130 graden. De Arlo Pro 2 beschikt daarnaast over o.a. instelbare bewakingszones en 1080p HD-beeldkwaliteit.

Arlo

De standaard Arlo IP-camera is ook 100% draadloos, weerbestendig en is uitgerust met bewegingsmeldingen en nachtzicht. Hij heeft echter geen ingebouwd alarm of een oplaadbare accu. Desalniettemin is dit een goede camera voor een scherpe prijs!

Arlo Go

Wil je dat je camera werkt zonder Wifi? Ga dan voor de Arlo Go! Deze innovatieve, weerbestendige IP-camera werkt op 4G, dus een Wifi-verbinding is niet vereist. Profiteer van alle functies van de Arlo, waar je de Arlo Go ook hangt.

Arlo Q

De Arlo Q indoor IP-camera’s werken op netvoeding of PoE (Power over Ethernet) en zijn bedoeld om in het huis of kantoor 24/7 alles in de gaten te houden. De Arlo Q camera beschiktover HD-beeldkwaliteit en tweeweg-audio.

Arlo voor de kleintjes

Houd je kind(eren) op afstand in de gaten met de Arlo Baby alles-in-één babyfoon. Hij heeft een HD-camera, luchtsensoren een nachtlampje en kan slaapliedjes afspelen. Je kunt ook praten met je kleintje door middel van de tweeweg-audiofunctie. Bovendien ontvang je een melding als je kindje huilt of geluid maakt.

Accessoires voor Arlo

Accessoires voor Arlo

De IP-camera’s van Arlo zijn uit te breiden met diverse handige accessoires om je camera’s op verschillende manieren te monteren, te richten of juist zo onopvallend mogelijk te maken. Ook kun je je Arlo beveiligingssysteem uitbreiden met extra camera’s, oplaadbare batterijen, oplaadstations en zelf een Arlo zonnepaneel.

Populaire accessoires