Sluiten

Beveiliging

Houd je huis altijd en overal in de gaten, word automatisch gewaarschuwd bij gevaar of verdachte activiteiten en stel je beveiligingssysteem in zoals jij dat wil:
dat is slimme beveiliging! Ontdek o.a. onze slimme IP-camera’s, alarmsystemen, rook- en CO-melders en creëer je eigen ecosysteem. Heb je hulp nodig in je keuze? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Blogs over beveiliging

Deurbellen

Rookmelders

 Beveiligingscamera's

Ontdek onze producten

Inbraakpreventie

Ga met een gerust hart van huis en houd deze op afstand in de gaten. Als er iets gebeurt of wordt waargenomen door bijv. een camera, word je via een app direct op de hoogte gesteld. Slim beveiligen begint bij 50five, van deurbellen tot complete alarmsystemen.

Brandveiligheid

Ontdek brand in een zo vroeg mogelijk stadium met slimme brandbeveiliging om zodoende snel te handelen. Onze oplossingen waarschuwen je op elke mogelijke manier, checken zichzelf en kunnen zelfs communiceren met andere slimme apparaten, zoals verlichting.

Veiligheid voor kinderen

Houd je kinderen gemakkelijk in de gaten voor hun eigen veiligheid - van de wieg tot aan het moment dat ze buiten spelen of internetten. Deze oplossingen zorgen ervoor dat je ze met een gerust hart hun gang kan laten gaan.

Advies van 50five

Onze productexperts kennen alle ins en outs van onze slimme beveiligingsoplossingen. Zij geven enkele tips op basis waarvan jij je keuze kan maken.

Onze merken

Over 50five

Smart home is waar het allemaal om draait bij 50five. Innovatieve oplossingen die het leven aangenamer, gemakkelijker, goedkoper en veiliger maken. Naast het aanbieden van slimme producten, ondersteunen we onze klanten met advies over en installatie van deze producten. Op die manier willen we smart home toegankelijk maken voor iedereen, zodat ook iedereen de voordelen ervan kan ervaren.

Smart home is overal om ons heen. En wij zitten er middenin!

50five – Smart advice for every smart device