Sluiten

Black Friday

Een weekend met de beste deals voor allerlei slimme apparaten uit ons assortiment. Dat is in het kort waar Black Friday en Cyber Monday om draaien. Tijdens dit weekend geven we namelijk extra hoge kortingen. Dat betekent veel voordeel voor de snelle beslisser. Wees er wel snel bij, want op is op! Meer...

Meer

1 Resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 Resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Shop voordelig met de Black Friday & Cyber Monday deals 

Een weekend met de beste deals voor allerlei slimme apparaten uit ons assortiment. Dat is in het kort waar Black Friday en Cyber Monday om draaien. Tijdens dit weekend geven we namelijk extra hoge kortingen. Dat betekent veel voordeel voor de snelle beslisser. Wees er wel snel bij, want op is op!

Wat is Black Friday?

Black Friday is een Amerikaanse traditie en valt op de dag na Thanksgiving. In Amerika heeft iedereen dan vrij en winkeliers spelen daarop in enkele producten tegen messcherpe prijzen aan te bieden. Dat zorgt ieder jaar weer voor een massale toeloop aan enthousiaste shoppers die winkels letterlijk bestormen om te profiteren van de Black Friday aanbiedingen.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday 2020 valt dit jaar op vrijdag 27 november. Het is een weekend vol korting want de aanbiedingen lopen tot Cyber Monday 2020. Dat is maandag 30 november. Bij 50five hebben we ook enkele mooie deals voor je die beperkt voorradig zijn. Om er zeker van te zijn dat je de juiste deal scoort, kun je je opgeven voor de Black Friday pre-sale. Dan weet je zeker dat je de korting kunt pakken en niet achter het net vist.    

Wat is het verschil tussen Black Friday in Amerika en Black Friday in België? 

Het antwoord daarop is heel erg simpel: niets. Het fenomeen is overgewaaid vanuit Noord-Amerika en wordt gewoon gekopieerd. Dat betekent dat iedere Belg kan profiteren van de Black Friday Deals. En dat wordt volop gedaan, want ieder jaar worden er records gebroken met de Black Friday Sales.

Wat zijn de beste Black Friday deals? 

Black Friday = elektronica. Zo simpel is het. De zwarte vrijdag aanbiedingen draaien vooral om elektronica tegen een mooi prijsje. We hebben hoge kortingen op Neato, Philips Hue, Sonos en nog veel meer. Wil je dus je smart home uitbreiden met producten die compatibel zijn met Google Assistant of Apple HomeKit? Dan kun je het beste je slag slaan tijdens Black Friday en Cyber Monday. Wat die aanbiedingen precies zijn, kun je hieronder zien.

Hoeveel voordeel kun je verwachten?

We hebben echt de beste aanbiedingen voor je verzameld. We kunnen wel verklappen dat we zelfs tot 70 procent korting weggeven op producten uit ons assortiment. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, want als het product tegen die lage prijs is uitverkocht, komt het niet nog een keer in de aanbieding.

Singles Day vs Black Friday

Black Friday is het Amerikaanse koopjesfestijn, terwijl China een eigen variant heeft. Dat koopfestijn wordt Singles Day genoemd. De Chinese webwinkels gaan ieder jaar helemaal los op 11 november. In 2017 gaven de Chinezen ruim 22 miljard euro uit, in 2018 was dat al ruim 27 miljard en in 2019 was dat zelfs ruim 38 miljard. In Europa en Noord-Amerika wordt het daggemiddelde met 250 tot 400 procent overschreden, in China is dat op Singles Day zelfs 1600 procent. 

Wat betekenen deze kortingsknallers voor jou?

Welke dag je ook kiest om te shoppen, wees je bewust van deze special kortingsdagen. Je kunt je geld natuurlijk maar één keer uitgeven, maar je wilt wel waar voor je geld. Dat snappen wij heel goed. De feestdagen zijn vaak al een aanslag op je portemonnee en door deze mooie aanbiedingen willen we het wat eenvoudiger voor je maken om jezelf, je familie of je kring te verrassen met een heel mooi en bijzonder cadeau voor weinig geld.

Liever shoppen per categorie? Bekijk dan onze: