Sluiten

Verwarming

Wil jij er ook warmpjes bijzitten na Black Friday? Kijk dan eens goed naar onze Black Friday deals! Want de combinatie slimme thermostaat & Black Friday betekent hoge kortingen op veel slimme verwarmingsproducten. Zo verhoog je direct je wooncomfort zonder schuldgevoel richting je spaarrekening. Meer...

Meer

1 Resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 Resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Profiteer van hoge korting op slimme verwarming tijdens Black Friday

Wil jij er ook warmpjes bijzitten na Black Friday? Kijk dan eens goed naar onze Black Friday deals! Want de combinatie slimme thermostaat & Black Friday betekent hoge kortingen op veel slimme verwarmingsproducten. Zo verhoog je direct je wooncomfort zonder schuldgevoel richting je spaarrekening.

Black Friday & Energie besparen

Natuurlijk is Black Friday het perfecte moment om geld te besparen, vanwege de vele scherpe deals. Als je kiest voor een slimme thermostaat of slimme radiatorknoppen kun je daarnaast nog meer besparen. Deze slimme apparaten verlagen je energieverbruik, waardoor je energie bespaart. Dat zie je weer direct terug op je lagere energierekening. Met deze Black Friday deals kun je dus driedubbel besparen. 

Honeywell & Black Friday

Honeywell evohome is niet in de aanbieding tijdens Black Friday, maar we hebben wel een andere mooie deal voor je. Ken je de Honeywell Lyric T6 al? Het is een kleine, stijvolle en slimme thermostaat die in ieder interieur past. Het apparaat is relatief eenvoudig te installeren en te bedienen. Koppel deze thermostaat met je Google Home, Amazon Alexa of Apple HomeKit en je bedient ‘m zelfs met je stem! Door de geofencing weet het apparaat daarnaast of je wel of niet thuis bent en past daar de verwarming automatisch op aan.

Tado & Black Friday

Zoek je naar Tado deals tijdens Black Friday? Dan ben je bij 50five aan het juist adres. Wij hebben hoge kortingen op bijna alles van Tado. De Tado Slimme Thermostaat, de aircobediening, de slimme radiatorknoppen, de extensiekit en diverse starterkits gaan allemaal met korting de deur uit. De Tado thermostaat is jouw klimaatassistent om het leven comfortabeler te maken. Wil je de temperatuur per kamer regelen, breid het systeem dan uit met een Tado radiatorknop per zone. Kijk hieronder voor de beste Tado v3+ deals!

Nest & Black Friday

Zorg voor een warm nest met de slimme verwarming van Nest. We hebben deze Black Friday zelfs twee goede deals voor je. De Nest Thermostat E en de Nest Learning Termostaat gaan met hoge kortingen de deur uit, dus wees er snel bij. De Nest thermostat E combineert gebruiksgemak met design. Deze slimme thermostaat keert van jouw persoonlijke situatie waardoor je niets zelf in te stellen. Met de bijbehorende standaard kun je deze elegante thermostaat overal plaatsen in je kamer. De Nest Learning Thermostat plaats je aan de muur, is ook zelflerend en helpt je zuiniger te leven.

Netatmo & Black Friday

De kortingen bij Netatmo knallen je ook om de oren bij 50five. We bieden de Netatmo Presence, Netatmo Welcome, Netatmo Thermostat, Netatmo Weather Station en Netatmo Smoke aan tegen heel scherpe prijzen. De Netatmo Thermostat is een slimme thermostaat met een mooi design. Op het scherm lees je de temperatuur af, terwijl de bediening via je smartphone of stem gaat. Deze thermostaat leert de ideale verwarmingssnelheid voor jouw situatie, zodat je zo efficiënt mogelijk verwarmt en het altijd de juiste temperatuur is.

Op zoek naar een goede deal voor Honeywell, Tado, Nest of Netatmo? Bekijk hier onze kortingen. En dan hebben we het nog niet eens over de EVE Thermo radiatorknoppen voor Apple HomeKit. Met deze slimme radiatorkranen regel je per kamer de juiste temperatuur. Zoals je ziet, we hebben enkele supermooie Black Friday verwarming deals om jou niet in de kou te laten zitten.