Sluiten

Verwarming, verlichting, energie. Wat zit erin voor u?

Meer comfort, minder zorgen

Duurzame oplossingen die zorgen voor een lager energieverbruik, zorgen uiteindelijk voor meer comfort. Zowel in huis als in uw leven. Installeer bijvoorbeeld een slimme thermostaat, zodat u het geen moment meer koud heeft maar ook niet meer teveel uitgeeft.

Helder licht op besparing

Natuurlijk kunt u een slimme thermostaat installeren maar er zijn ook andere dingen die u kunt doen voor hogere besparing. Overweeg bijvoorbeeld de installatie van een LED verlichtingssysteem als Philips Hue of Trust Zigbee. De perfecte oplossing zit soms in een klein, donker hoekje.

Onze experts weten waarom. En u?

Alle producten in onze webshop proberen we zelf eerst uit. Alleen zo weten wij zeker dat we u de beste producten kunnen aanbieden én het beste advies kunnen geven. De experts van 50five hebben een passie voor Smart Home en dit delen we graag met u. Meer weten?

CV-ketel vervangen? Cozie helpt je!

Is je cv-ketel (bijna) toe aan vervanging? Dan is het verstandig om voor een zuinige en efficiënte oplossing te kiezen. Cozie weet precies welke cv-ketel past bij jouw situatie om het meeste rendement eruit te halen en tegelijkertijd te besparen op je energierekening.

Als je je gegevens achterlaat door middel van het formulier hiernaast, dan helpen wij je met het selecteren van de best passende cv-ketel en zorgen we dat deze snel en deskundig bij je thuis wordt geïnstalleerd.

Bovendien kun je de CV-ketel combineren met slimme verwarmingsoplossingen om op die manier nóg energiezuiniger om te gaan met je verwarming!

Lees meer over verwarming en energiebesparing

Slimme thermostaten

Verwarm je huis alleen als dat nodig is of als jij het wil. Ervaar de voordelen van een slimme thermostaat.

Per ruimte

Met slimme radiatorknoppen geef je elke ruimte een eigen temperatuur en bespaar je op je energiekosten.

Verwarmen per zone

Verwarm je huis per zone, bijvoorbeeld als je geen radiatoren maar wel vloerverwarming in huis hebt.

Monitor je verbruik

Gebruik slimme meters om te weten hoeveel je verbruikt of opwekt en leer hoe je energie bespaart in huis.

Dit zijn onze verwarming en energie toppers

Anders besparen? Overweeg deze bestsellers

Zo ziet u, besparing binnen handbereik

Duurzamer, zuiniger en comfortabeler leven; het is binnen handbereik. Het enige wat u moet weten is waar te beginnen. Daar zijn wij voor. We helpen u graag op weg met gedegen advies en de mooiste, meest innovatieve Smart Home producten.

Wilt u meer weten over de nieuwste innovaties en de beste aanbiedingen? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. 

50five. Smart advice for every smart device.