Sluiten

Fibaro

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fibaro maakt de interacties in je smart home eenvoudiger 

Toen Marciej Fiedler een paar jaar geleden een nieuw huis aan het bouwen was, wilde hij ook meteen dat het helemaal klaar voor de toekomst zou zijn en dus ging hij op zoek naar mogelijkheden om van zijn huis een smart home te maken. Al snel kwam hij tot de conclusie dat het productaanbod simpelweg te ingewikkeld voor reguliere gebruikers was en dat systemen vaak niet op elkaar aansloten, zodat er van echte slimheid eigenlijk geen sprake was. Fiedler meende dat het anders en vooral ook beter en makkelijker kon en richtte het bedrijf Fibaro op. De onderneming heeft inmiddels een breed assortiment aan producten op de markt gebracht die home automation op elegante wijze omzetten naar een universeel systeem waarbij zowel slimme als ‘domme’ apparaten moeiteloos met elkaar kunnen samenwerken. 

Samenwerken in plaats van concurreren 

Fibaro kiest er bij haar aanpak bewust voor om samenwerkingen met gerenommeerde partners aan te gaan in plaats van met hen te concurreren. Ben je eenmaal in het bezit van een Fibaro Home Center dan kan deze probleemloos verbindingen maken met slimme lampen van Philipsgeluidsapparatuur van Sonosweerstations van Netamocamera’selektronische sloten en nog veel meer slimme apparaten van allerlei andere gerenommeerde merken. Het productenaanbod van Fibaro bestaat voornamelijk uit aanvullende schakels die andere leveranciers niet of nauwelijks in hun assortiment hebben opgenomen, maar die je smart home juist net dat beetje extra power geven om nog slimmer te kunnen functioneren. Zo zijn er Fibaro producten die gespecialiseerd zijn in het detecteren van bepaalde situaties, zoals een Fibaro rookmelder, en kun je met behulp van een Fibaro wall plug in principe elk apparaat dat niet over slimme functies beschikt toch slim maken. Voor smart home starters is er een Fibaro kit verkrijgbaar. 

Multifunctioneel aanstuurbaar 

Omdat gebruiksvriendelijkheid en kruisbestuiving bij Fibaro hoog in het vaandel staan, zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat je het systeem op tal van verschillende manieren aan kunt sturen. Uiteraard is er een app voor Android en iOS beschikbaar, maar je kunt ook Amazon AlexaGoogle AssistantApple HomeKit, Samsung SmartThings en zelfs de Facebook Messenger gebruiken om je slimme apparaten van instructies te voorzien. Kortom Fibaro maakt het je zo makkelijk mogelijk om optimaal van het comfort te kunnen genieten dat een smart home je kan bieden.