Sluiten

Stroom en Gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Minder stroom- en gasverbruik dankzij slimme hulpjes van 50five

Als je energiekosten de pan uit rijzen is het begrijpelijk dat je op zoek gaat naar manieren om stroom en gas te besparen. De mogelijkheden om dat doel te bewerkstelligen zijn legio en lopen uiteen van betere isolatie tot het vervangen van apparaten in je huis door energiezuinigere varianten. Wat tal van mensen nog niet beseffen is dat ook een smarthome in hoge mate kan bijdragen aan het slim besparen van zoveel mogelijk gas en elektriciteit. Sterker nog, dat besparen kun je op een dusdanige manier programmeren en automatiseren zonder dat je wooncomfort er onder te lijden heeft.

Voorbeeld van slim energie besparen

In onze webshop tref je onder andere tal van slimme sensoren aan die allerlei verschillende situaties in en om je huis automatisch voor je in de gaten kunnen houden. Merken een of meerdere sensoren dat er vooraf ingestelde waarden overschreden worden, omdat het bijvoorbeeld te warm of te koud in de woning wordt dan spelen andere slimme apparaten in je huis daar automatisch op in. Als we dit bijvoorbeeld aanhouden, dan zouden deze sensoren ervoor kunnen zorgen dat er draadloos een seintje naar de slimme verwarmingsthermostaat of airco wordt gestuurd, waarna het aangestuurde apparaat ervoor zorgt dat de woning weer van de meest ideale kamertemperatuur wordt voorzien. Is die ideale temperatuur bereikt, dan kan je smarthomesysteem er ook voor zorgen dat je koeling of verwarming meteen weer wordt uitgeschakeld, zodat er niet onnodig energie wordt verbruikt. Uiteraard beperkt ons assortiment zich niet alleen maar tot energiebesparingsoplossingen voor een perfect binnenklimaat. 50five kan je ook van tal van andere slimme hulpjes voorzien die je van dienst zijn bij het besparen van gas en elektriciteit.

Ruime keuze en snelle levering

Neem op je gemak ons online aanbod door en laat je aangenaam verrassen over de verschillende mogelijkheden om slim energie te besparen. Zodra je in onze webshop een keuze hebt gemaakt zorgen wij ervoor dat je je bestelling zo spoedig mogelijk in ontvangt kunt nemen. In de regel geldt dat orders die voor 21.00 uur door ons ontvangen zijn de volgende dag al worden geleverd. Op alle aankopen bij 50five is een zichttermijn van 55 dagen van toepassing. Als in die periode blijkt dat je niet tevreden bent over je slimme energiebespaarder, dan kun je deze gratis aan ons retourneren.