Sluiten

Het Epson-assortiment

EcoTank

Afdrukken zonder cartridges? Ja, dat kan! De EcoTank-printers zijn uitgerust met grote inkttanks en worden standaard geleverd met voldoende inkt om duizenden pagina’s te printen.

Expression Home

De Expression Home-reeks is uitermate geschikt voor het afdrukken van dagelijkse documenten en foto’s. Geniet van gebruiksvriendelijke functies en de vrijheid van printen via Wi-Fi en vanaf mobiele apparaten.

Expression Premium

Op zoek naar een printer die het beste van twee werelden biedt? De veelzijdige Expression Premium alles-in-één printers maken gebruik van een 5-kleureninktset voor glanzende foto's en strakke tekstdocumenten.

WorkForce

De WorkForce-printers van Epson zijn snel en krachtig, ideaal voor kleine bedrijven en thuiskantoren. WorkForce-printers verhogen de productiviteit en zorgen voor afdrukken van hoge kwaliteit op uiteenlopende media.

De voordelen van het EcoTank-assortiment

EcoTank is een uniek concept. Inkt wordt continu toegevoerd naar de printer dankzij de geïntegreerde inkttanks met hoge capaciteit. Er hoeven geen cartridges te worden vervangen. Dit verhoogt niet alleen het gebruiksgemak, het levert ook een enorme kostenbesparing op. EcoTank-printers worden geleverd met het equivalent van niet minder dan gemiddeld 88 cartridges. Dit resulteert in een kostenbesparing op inkt van gemiddeld 90 procent. Met sommige EcoTank-printers kun je tot 14.000 pagina's in zwart-wit en 11.200 in kleur afdrukken. Kortom, een zeer praktische en voordelige printoplossing. En wat je printbehoeften ook zijn, van normaal thuisgebruik tot het printen van foto’s en zakelijke documenten, in het EcoTank-assortiment is altijd een model beschikbaar dat aansluit op jouw afdrukbehoeftes.

Onze populairste EcoTank-printers

De andere voordelen van Epson

Micro Piezo-technologie

Epson printers maken gebruik van de Micro Piezo-printkoptechnologie. De printkoppen zijn van dusdanig hoge kwaliteit, dat ze gedurende de gehele levenscyclus van de printer meegaan. Epson gebruikt deze technologie in al zijn inkjetproducten, variërend van kleine thuisprinters tot professionele grootformaatoplossingen en de technologie staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Bewegingsdetectie en alarm

Vrijwel alle Epson-printermodellen zijn uitgerust met ondersteuning voor Wi-Fi, Wi-Fi Direct en andere handige mobiele afdrukmogelijkheden zoals Apple AirPrint en Google Cloud Print. Met de Epson iPrint app kun je bijvoorbeeld draadloos documenten en foto’s afdrukken vanaf je laptop, smartphone of tablet.

Plug and Play

Epson ontwikkelt cartridges en printers samen zodat ze harmonieus samenwerken en de gebruiker kan genieten van consistente en betrouwbare resultaten. De WorkForce-printers maken gebruik van DURABrite-inkt, voor prints die bestand zijn tegen markeerstiften en water. Deze inkt droogt snel, wat ideaal is voor dubbelzijdig printen. En alle Epson-printers maken gebruik van afzonderlijke cartridges, zodat alleen de verbruikte kleur vervangen hoeft te worden.

ReadyInk

Epson biedt een breed assortiment aan toepassingen en diensten om het afdrukken van documenten te vereenvoudigen. Met ReadyInk profiteer je van een continue en automatische aanvulling van cartridges. En aangezien er geen maandelijks abonnement is, betaalt u alleen voor de inkt die u nodig heeft.


De populairste printers van Epson