Sluiten

Action Cams

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een action camera is je trouwe metgezel bij avontuurlijke situaties

We maken elk jaar talloze foto’s en video’s met onze smartphone of digitale camera, zodat onze vrienden en familieleden doorlopend kunnen zien waar we ons mee bezig houden. Omdat digitale opnameapparaten doorgaans gevoelig zijn voor heftige schokken of andersoortig ruw gebruik, zijn ze aanmerkelijk minder geschikt voor het opnemen van bijvoorbeeld een parachutesprong of een motorrace waarbij de bediener van de camera zelf degene is die de actie ondergaat. Speciaal voor dat soort gelegenheden kun je een zogenoemde action camera kopen. 

Extreme omstandigheden zijn geen probleem

Een action camera – of in gewoon Nederlands een actiecamera – is voorzien van een extra stevige behuizing en blijft ook probleemloos functioneren als het apparaat vanwege de ondergane actie heftig heen en weer geschud wordt of met andere extreme omstandigheden te maken krijgt. Naast reguliere action camera’s zijn er ook varianten voor onder water verkrijgbaar. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de behuizing van zo’n onderwatercamera volledig waterdicht is en dat het apparaat de verhoogde druk onder water moeiteloos aan kan. Aan hedendaagse camera’s worden in algemene zin door consumenten steeds hogere eisen gesteld. Het zal je daarom waarschijnlijk niet verbazen dat er inmiddels ook action camera’s verkrijgbaar zijn die in 4K beeldkwaliteit op kunnen nemen, 360-graden video’s kunnen maken en in staat zijn om in combinatie met je smartphone live te streamen. De experts van 50five hebben alle actiecamera’s die je in onze webshop aantreft persoonlijk voor je getest. Dat geeft je niet alleen de garantie dat je een camera van topkwaliteit in je bezit krijgt, maar ook dat het apparaat uiterst gebruiksvriendelijk is zodat je er snel mee aan de slag kunt gaan.

De spectaculairste video’s maak je morgen al

Wil je het liefst morgen al de meest spectaculaire video’s met je action cam maken, dan is het belangrijk dat je je bestelling vandaag voor 21.00 uur in de webshop van 50five afrondt. In dat geval zorgen wij er namelijk voor dat morgen de pakketdienst bij je voor de deur staat om je nieuwe camera af te leveren. 50five hanteert op alle aankopen een zichttermijn van 55 dagen. Als je tijdens die periode tot de conclusie komt dat de action camera niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je hem gratis aan ons retourneren.