Sluiten

Onze Google Nest producten

Waarom Google Nest?

Prachtig design

Google Nest vindt het belangrijk dat slimme producten geschikt zijn voor elke woning. Haar simplistische design past niet alleen in ieder huis, maar zorgt er ook voor dat ieder Google Nest product gemakkelijk te bedienen is.

Het werkt gewoon

Google Nest laat zien goed nagedacht te hebben over de klantenbeleving. Zowel het design als de functionaliteit zijn gebruiksvriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit. Google Nest werkt gewoon.

Werkt samen met

De slimme producten van Google Nest werken samen met andere slimme producten. Dit betekent dat de Google Nest producten gekoppeld kunnen worden aan andere smart home producten, voor een nog uitgebreidere smart home beleving.

Productassortiment van Google Nest

Slimme thermostaten

Energiebesparing wordt gemakkelijker dan ooit tevoren. De prachtige Google Nest thermostaat is eenvoudig te bedienen vanuit je smart device (smartphone of tablet) en verlaagt automatisch de temperatuur wanneer je er niet bent.

Videodeurbel

De Google Nest Hello videodeurbel is de meest geavanceerde videodeurbel op de markt met o.a. dag en nacht HD-beeldkwaliteit, persoonsherkenning en meldingen bij waarneming van beweging.

Rookmelders

Ooit gehoord van een rookmelder die niet piept? De Google Nest rookmelder heeft een vriendelijke stem die je vertelt wat er gebeurt, door de rookmelder en via je smart device.                                                     

IP-camera’s

Mis geen seconde! De slimme Google Nest beveiligingscamera waakt over je huis en biedt 24/7 live beeldmateriaal, gemakkelijk te bekijken via je smart device.                                                                                           

Over Google Nest

Ontzorgen met de prachtig ontworpen apparaten van Google Nest

Google Nest streeft ernaar iedere woning om te toveren tot een fijne plek. De prachtige producten zijn ontworpen met de gebruiker in gedachte, wat geleid heeft tot zeer gebruiksvriendelijke producten. Iedereen kan Google Nest bedienen dankzij het simplistische design dat de gebruiker volledig begeleid. Google Nest werkt gewoon.

50five is fan van Google Nest, omdat alle slimme producten naadloos samenwerken. Alle producten kunnen gekoppeld worden aan Google Nest, ook als het geen Google Nest producten zijn. Koppel je Google Nest thermostaat bijvoorbeeld aan je Philips Hue lampen en simuleer aanwezigheid als je er niet bent. Een nog completere smarthome beleving!

Google Nest & 50five

We zijn weg van Google Nest omdat…

Als #1 smarthome specialist willen we alleen maar de beste smarthome oplossingen promoten. Google Nest is uniek omdat het samenwerkt met vele andere slimme producten. Daarnaast hebben de camera’s van Google Nest het beste resultaat gescoord in onze test.

 

✔ Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag gratis in huis 

✔35 dagen uitproberen & gratis retour

✔ Vragen? Neem contact met ons op