Sluiten

Ontdek

Hombli

Een smart home voor iedereen

Hombli is een Nederlandse smart home fabrikant die staat voor gebruiksvriendelijke, betaalbare smart home producten die eenvoudig en veilig te gebruiken zijn voor iedereen.

Hombli producten

Verlichting

Hombli biedt lampen in verschillende soorten en maten. Hombli ledlampen zijn energiezuinig en beschikbaar in drie kleurvarianten: wit licht, warm tot koud wit licht, en licht in 16 miljoen kleuren. De lampen zijn beschikbaar met E27, E14 en GU10 fittings.

Energie

Ook slimme stekkers zijn terug te vinden in het Hombli assortiment. De slimme stekkers geven je de mogelijkheid om aangesloten apparaten via een app te schakelen, en geven je inzicht in energieverbruik. De Hombli slimme stekker is beschikbaar in een enkelvoudige en tweevoudige variant.

Beveiliging

Slimme beveiligingscamera's voor een schappelijke prijs? Dan moet je bij Hombli zijn. De slimme binnen- en buitencamera's nemen HD video op en zijn voorzien van nachtzicht en tweewegcommunicatie. Beveilig jouw huis op een slimme manier en schrik inbrekers af.

Besturing

Je bestuurt Hombli smart home producten met de Hombli app. De producten verbinden direct met jouw thuisnetwerk, dus je hebt geen hub of bridge nodig. Bovendien kan je de Hombli Smart Remote gebruiken. Daarmee kun je heel jouw Hombli smart home besturen.

Hombli Startpakket

Het Hombli Startpakket is speciaal voor onze klanten samengesteld! Dit startpakket bestaat uit twee Hombli ledlampen en twee Hombli slimme stekkers. De ledlampen stralen licht uit in 16 miljoen kleuren en hebben een E27 fitting. De slimme stekkers meten het energieverbruik van aangesloten apparaten, en geven je de mogelijkheid om schema's en timers in te stellen.

Waarom Hombli?

Eenvoudige installatie

Hombli producten zijn eenvoudig te installeren en verbinden direct met jouw wifi-netwerk. Je hebt geen bridge, hub of andere extra hardware nodig. De Hombli app geeft stap voor stap instructies over de installatie van elk product. Een kind kan de was doen.

Eén app, volledige controle

Je bestuurt alle Hombli producten via de Hombli app. Zo is heel jouw smart home gecentraliseerd in één overzichtelijke gebruiksvriendelijke app. De Hombli app is gebaseerd op het Tuya platform, en krijgt regelmatig updates waarmee meer functionaliteit wordt toegevoegd.

Jouw privacy beschermd

Hombli werkt samen met Kaspersky Lab, een specialist op het gebied van cybersecurity. Je kan Hombli producten daarom met een gerust hart gebruiken, want jouw data en persoonsgegevens worden versleuteld en beschermd bewaard, en worden niet gedeeld met derden.

Full colour

Deze lamp kan wit en gekleurd licht uitstralen. Bovendien is de lamp dimbaar. De kleurenlamp is beschikbaar met E27, E14 en GU10 fitting.


Licht in 16 miljoen kleuren 


Geen bridge nodig


Dimbaar

Warm en koud wit

Deze lamp straalt wit licht uit waarvan je de tint kan aanpassen. Ook deze lamp is dimbaar, en beschikbaar met E27 en GU10 fitting.


Warm tot koud wit licht


Geen bridge nodig


Dimbaar

Filament

Deze filamentlamp heeft een modern, industrieel uiterlijk en straalt warm wit licht uit. De lamp is dimbaar, en alleen beschikbaar met een E27 fitting.


Warm wit licht


Geen bridge nodig


Dimbaar

Smart Indoor Camera

De slimme binnencamera van Hombli neemt op in Full HD en is voorzien van verschillende slimme functies. En dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs!


1080P Full HD


Binnenshuis


Nachtzicht tot 7 meter


Tweewegcommunicatie

Smart Outdoor Camera

De slimme buitencamera is volledig weerbestendig en verbindt draadloos met jouw thuisnetwerk. Geniet van totale beveiliging zonder de hoofdprijs te betalen.


1080P Full HD


Buitenshuis


Nachtzicht tot 15 meter


Tweewegcommunicatie

Hombli app

De Hombli app is gratis te downloaden van de Google Play Store en App Store. Met de Hombli app installeer en bestuur je eenvoudig al jouw Hombli producten, waar je ook bent. Wanneer je een nieuw product toe wil voegen, geeft de app stap voor stap instructies om jou door de installatie te helpen.

 

Met de Hombli app gebruik je jouw smartphone als afstandsbediening. Zet verlichting en slimme stekkers aan of uit, stel timers en schema's in, of automatiseer jouw smart home volledig naar jouw wensen. Bovendien is de Hombli app compatibel met Google Home en Amazon Alexa en kan je zo alle Hombli producten bedienen met spraakbesturing.