Sluiten

HP

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met de printers van HP haal je kwaliteit in huis

HP staat al vele jaren garant voor onder andere printers, laptops en pc’s van topkwaliteit. Omdat dit wereldmerk alles in eigen beheer ontwikkelt, kun je er vanuit gaan dat een HP printer niet alleen een kwalitatief hoogwaardig apparaat is, maar ook dat iedere HP cartridge keer op keer zorgt voor perfecte en haarscherpe afdrukken. Want ook aan de samenstelling van de inkt in deze cartridges besteedt HP veel zorg, waardoor je prints en je cartridges extra lang goed blijven.

Verschillende typen printers

Schaf je een printer van HP aan, dat heb je op hoofdlijnen keuze uit een aantal verschillende typen. Ben je iemand die slechts af en toe een afdruk maakt, dan heb je naar alle waarschijnlijkheid voldoende aan een HP Deskjet printer. Ben je van plan een printer voor klein-zakelijke doeleinden aan te schaffen of ben je gewoon iemand die praktisch elke dag veel print, dan is het vermoedelijk verstandiger om een printer uit de HP Officejet reeks te kiezen. Waar je hier vroeger vaak nog een extra scanner nodig had, zijn vrijwel alle printers van HP zogenoemde all-in-one printers. Dit betekent dat de printer ook meteen voorzien is van een ingebouwde scanner, zodat je het apparaat multifunctioneel kunt gebruiken.

Innoverend slim

HP staat trouwens ook bekend om haar innoverende karakter. Dat is terug te zien in de hedendaagse reeks printers van dit merk. Die zijn namelijk steeds slimmer aan het worden, kijk maar eens naar bijvoorbeeld de HP Tango printer. Met behulp van de HP printer app kun je tegenwoordig namelijk ook probleemloos rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet printen. Maar ook zonder app kun je op afstand printen. Door gebruik te maken van de HP ePrint service is het versturen van een email voldoende om desnoods aan de andere kant van de wereld een document uit een aangesloten printer te laten rollen. Je ziet het, HP is met recht een kwalitatieve koploper.