Sluiten


Honeywell evohome

Slim en efficiënter verwarmen kan op vele manieren, maar Honeywell Evohome gaat een stap verder. Honeywell Evohome maakt het namelijk mogelijk om elke zone of kamer onafhankelijk van elkaar te verwarmen. Zo verwarm je alleen waar je wil verwarmen zonder onnodig energie te verspillen. Andere slimme functies en mogelijkheden van Honeywell Evohome verwarmingsoplossingen maken dat dit een zeer goede keuze is als je slim wil verwarmen en wil besparen.

Honeywell Evohome Wifi-thermostaat

Dé oplossing in multi-zone verwarming

De Honeywell Evohome Wifi-thermostaat, gecombineerd met Honeywell Evohome slimme radiatorknoppen, zorgt ervoor dat je je woning per kamer of zone kan verwarmen. Stel je woonkamer in op 20 graden, je slaapkamer op 17 en de zolder op 14, Honeywell Evohome regelt het voor je. Dit wordt multi-zone verwarming genoemd. Zo verwarm je efficiënter en bespaar je op je energieverbruik. Ook leert de Honeywell Evohome hoe lang het duurt voordat een kamer warm wordt, kun je schema’s instellen per kamer en kun je je thermostaat van buiten huis bedienen. Zo bespaar je niet alleen, maar is je huis ook altijd op jouw gewenste temperatuur. De Honeywell Evohome Wifi-thermostaat past op bijna elke CV-ketel en werkt zelfs met vloerverwarming.
 

50five is dé specialist in Honeywell evohome

Een Honeywell evohome multi-zone systeem is niet voor elk huis even geschikt en soms moeten er aanpassingen worden gedaan voor optimale werking. Daarom is goed advies zeer belangrijk. Onze smart home experts kennen alle ins en outs van het evohome systeem en zijn bovendien zeer bekwaam in het installeren ervan. Daarom vertrouwden al vele klanten ons toe om hun verwarming slim te maken met Honeywell evohome. Bovendien zijn we aangemerkt als Honeywell Certified Installer vanwege onze gedegen kennis en kunde.

Wil je meer weten over Honeywell evohome of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in, zodat onze experts ermee aan de slag kunnen. Je kunt ook contact met ons opnemen.

Vraag een offerte op maat aan

Waarom kies je voor Honeywell Evohome Multi-zone?

Multi-zone

Verwarm elke kamer afzonderlijk met zone-regeling, zodat je alleen delen van je woning opwarmt die in gebruik zijn. Geen radiatoren die onnodig staan te branden, terwijl je bijvoorbeeld alleen je badkamer even op een aangename temperatuur wil krijgen.

Slimme functies

De Honeywell evohome Wifi-thermostaat is zelflerend. Dat wil zeggen dat deze na verloop van tijd weet hoe lang het duurt voordat je huis op temperatuur is. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen wanneer de verwarming aanslaat en ervoor te zorgen dat je huis warm is als jij thuiskomt.

Bedien van overal

Je bedient Honeywell evohome en stelt deze geheel in met de Total Connect Comfort app, maar je kan je verwarming ook bedienen via het touch-paneel, de afzonderlijke radiatorknoppen, via een webbrowser of simpelweg met je stem. Honeywell evohome werkt namelijk met Amazon Alexa en Google Assistant.

Altijd toepasbaar

De Wifi-thermostaat is geschikt voor bijna elke CV-ketel, zelfs als je stadsverwarming hebt. Ook als je vloerverwarming hebt is Honeywell evohome de ideale oplossing, omdat je deze ook kan indelen in een zone.

HONEYWELL EVOHOME


Multi-zoneverwarming


Tot 12 ondersteunde zones


Geschikt voor OpenTherm CV-ketel


Geschikt voor stadsverwarming


Geschikt voor vloerverwarming


Geschikt om vloerverwarming apart te verwarmen


Geen geofencing


Full Color touch screen met schermverlichting


7-daags programma


Tafelstandaard met 230V voeding, of wandmontage met 2-draadsverbinding


Op afstand bedienen


Integratie met Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT


Is Honeywell evohome geschikt voor jouw huis?

Honeywell evohome producten

Honeywell evohome installatie

Geen gedoe en optimale werking

De smart home experts van 50five kunnen de slimme thermostaten van Honeywell vakkundig voor je installeren. Vooral bij Honeywell evohome is dit zeer aan te raden. Er is namelijk vakkennis en kunde voor nodig om deze goed te installeren. En je wil natuurlijk niet dat je thermostaat maar half werkt en je in de kou zit. Ook kan er schade ontstaan door ondeugdelijke installatie. Ons advies: laat je Honeywell evohome verwarmingsoplossing installeren door een smart home expert.