Sluiten

Klokken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Slimme klokken zijn geen overbodige luxe in een smarthome

Een van de meest gebruikte toepassingen in smarthome settings is het programmeren van bepaalde acties op specifieke tijdstippen. We kunnen dus gerust vaststellen dat tijdsaanduidingen een wezenlijke rol in praktisch iedere smarthome spelen. Vanwege dit grote belang zou je wellicht kunnen denken dat slimme klokken overbodig zijn geworden, omdat de tijd toch ook in tal van andere slimme apparaten voor je wordt bijgehouden. Maar als je ons assortiment slimme klokken doorneemt begrijp je al snel waarom 50five hier toch een aparte categorie aan gewijd heeft. Lees op je gemak de verschillende productbeschrijvingen door en laat je aangenaam verrassen. 

Veel meer dan alleen maar tijdsaanduidingen 

Zo hebben we een slimme klok in ons assortiment, die er weliswaar uitziet als een zeer moderne klok en alleen al daarom niet aan de wand van menig smarthome zou misstaan. Maar dit type wandklok kan veel meer dan alleen de tijd aangeven. Er zit ook een weerstation in verwerkt en je kunt hem inzetten als je persoonlijke fitness-tracker. Door de klok met je telefoon te koppelen wordt het ook mogelijk om de wijzerplaat als telefoondisplay te gebruiken, zodat je op de klok kunt zien welke berichten er binnen zijn gekomen en wie er heeft gebeld. Zoals je van een intelligente klok mag verwachten, kan hij ook onderdeel van de rest van je smarthome worden, zodat je hem kunt benutten om bepaalde acties automatisch aan te sturen op de door jou ingestelde tijdstippen. Een andere klokvariant in de webshop van 50five is de slimme wekker. Dit intelligente apparaat is in staat om je slaappatroon in de gaten te houden en kan je wekken op het specifieke moment dat je je in een lichte slaapfase bevindt, zodat je fris de dag kunt beginnen.

Neem de tijd om je intelligente klok te testen

Met welk type slimme klok of wekker je je smarthome ook uit wilt breiden, het team van 50five zorgt er voor dat je er snel over kunt beschikken. Alle bestellingen die voor 21.00 uur bij ons binnen zijn gekomen worden namelijk de volgende dag al geleverd. De periode waarin je al je bestelde producten op zicht hebt is met 55 dagen aangenaam lang, zodat je alle tijd hebt om je nieuwe intelligente klok of wekker te testen. Mocht je er toch niet helemaal tevreden over zijn, dan kun je je bestelling gewoon gratis naar ons terugsturen.