Sluiten

50five gaat veranderen!


Je hebt het misschien al gemerkt: onze smart home producten zijn uitverkocht of niet meer vindbaar op onze website. De reden hiervoor is echter positief!

We gaan onze klanten namelijk op een andere manier van dienst zijn op het gebied van e-mobility, klimaatbeheersing en houtpellets. Het betekent dat we geen losse producten meer verkopen, maar we oplossingen op maat gaan aanbieden. Uiteraard kun je nog wel bij ons terecht voor retouren of garantie op producten.

Kunnen we je hiermee helpen?

Laadstations voor elektrische auto's

Rijd je elektrisch? Dan is thuis laden de beste oplossing om elke dag volledig opgeladen op pad te gaan. Groenopladen.nl helpt je op weg met advies, een persoonlijke offerte en installatie door een expert.

Verwarm je met houtpellets?

Wij bieden hoogwaardige houtpellets met een ENplusA1-certificaat. Deze pellets hebben een lage asprouctie en verwarmen je woning efficiënt. Bestel nu en je hebt je houtpellets in 5 dagen in huis.

Retourneren van gekochte producten

In elke kamer apart kunnen verwarmen? De specialisten van Wifithermostaten.nl zitten voor je klaar. Vraag gemakkelijk een offerte op maat aan voor de best passende oplossing, inclusief installatie.