Sluiten

Helaas, deze actie is verlopen

Doe mee aan onze Jane winactie! Je maakt kans op een Jane Kit ter waarde van 319 €. En ook als jij de Jane Kit niet wint, hebben we toch een leuke, kleinere prijs voor je. Wat moet je hiervoor doen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen. Dat is alles!

Subscribe

* indicates required
Type

Ga akkoord met de voorwaarden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Heb je vragen over de nieuwsbrief? Stuur dan een mail naar [email protected]

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

De winnaar wordt bepaald door willekeurige loting en ontvangt bericht na afloop van de loting.

Win een Jane Kit t.w.v. 319 €!

Doe mee aan onze Jane winactie! Je maakt kans op een Jane Kit ter waarde van 319 €.
Ook als jij de Jane Kit niet wint, hebben we toch een leuke prijs voor je.

Wat moet je hiervoor doen?
Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen. Dat is alles!
Ook als je al bent ingeschreven mag je het formulier invullen, en doe je mee aan de loting.

* Verplicht

De winnaar wordt bepaald door willekeurige loting. Elke klant mag één keer deelnemen aan de loting. Lees hier alle actievoorwaarden.

Dit kun je winnen...

Jane Kit

De Jane Kit is een slimme thuiszorgoplossing voor ouderen. Dit systeem bestaat uit 6 bewegingssensoren en 3 noodknoppen. De sensoren leren het leefritme van de bewoner kennen en sturen een melding naar ingestelde contactpersonen wanneer een afwijkend ritme wordt gedetecteerd.

20% korting

Ook als je niet de gelukkige winnaar van de Jane Kit bent, val je toch in de prijzen! Als je je inschrijft voor deze winactie maar niet als winnaar uit onze loting komt, ontvang je van ons per email een kortingscode waarmee je 20% korting op de Jane Kit ontvangt. Je bespaart dan 64 €. Schrijf je dus snel in!