Sluiten

Afstandsbediening voor airco

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met een slimme afstandsbediening voor je airco beheers je je binnenklimaat op afstand

Dat airconditioners steeds slimmer worden bewijzen de modellen die je in onze webshop aantreft overduidelijk. Op het gebied van innovaties wordt er ook voor wat dit type apparaten betreft hard aan de weg getimmerd. Het is op zich natuurlijk niet nieuw om je airco met behulp van een afstandsbediening in en uit te schakelen, maar de nieuwste typen afstandsbedieningen voor airconditioners zijn in staat om dat soort handelingen op een veel slimmere manier uit te voeren. Om van dat soort intelligente opties gebruik te kunnen maken, is het overigens lang niet altijd noodzakelijk om een volledig nieuwe slimme airco aan te schaffen. Je kunt in veel gevallen ook een normale airconditioner upgraden naar een intelligente variant. 

Maak van je telefoon of tablet een airco-afstandsbediening 

Ben je op dit moment al in het bezit van een airco zonder specifieke slimme functies, dan kun je deze voorzien van een slimme draadloze schakelaar, die speciaal voor het gebruik van airconditioners is ontworpen. Die intelligente schakelaar zorgt er ook meteen voor dat je vanaf dat moment je airco via een afstandsbediening app op je smartphone of tablet kunt bedienen. Met andere woorden: je telefoon of tablet wordt in zo’n geval de afstandsbediening voor je airconditioner. Vind je het te lastig of te omslachtig om elke keer je telefoon of tablet te moeten openen om je airco te kunnen bedienen, dan kan 50five je ook voorzien van zelfstandig werkende afstandsbedieningen voor dit soort apparaten. Omdat 50five dé online specialist is op het gebied van smarthomes en slimme apparaten is, mag je ervan uitgaan dat je met dergelijke losse afstandsbedieningen meer kunnen dan alleen maar je airco in- of uitschakelen. Ze zijn bijvoorbeeld ook voorzien van programmeerbare functies, die ervoor kunnen zorgen dat het leven in je smarthome nog comfortabeler wordt. 

Vandaag je airco-afstandsbediening besteld, morgen geleverd 

Als je bij voorkeur morgen al in het bezit van een slimme afstandsbediening voor je airco wilt komen, dan kan 50five aan die wens tegemoet komen. Het enige wat we van je vragen is dat je je bestelling vandaag voor 00.00 uur aan ons doorgeeft. Onze medewerkers zorgen er dan voor dat de pakketdienst morgen al met je bestelde afstandsbediening op je stoep staat. Voor alle bestelde producten geldt bij 50five een zichttermijn van 55 dagen. Mocht je in die periode niet tevreden zijn over je aankoop, dan kun je deze gratis naar ons terugsturen.