Sluiten

Airco

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoogwaardige airco’s die slim je huistemperatuur op het juiste peil brengen

Het basisprincipe van een airconditioning is sinds de uitvinding ervan eigenlijk ongewijzigd gebleven. Maar dat betekent zeker niet dat enige vorm van innovatie uitgesloten is. De nieuwste typen slimme airco’s zijn daarvan het duidelijke bewijs. De airco voor in huis die je in de webshop van 50five aantreft is voorzien van talloze slimme functies, zodat dit type apparaten een prima aanvulling op je smarthome kunnen vormen. We vinden het belangrijk om gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten aan onze klanten te kunnen leveren, daarom hebben onze experts de slimme airco’s eerst aan diverse tests onderworpen voordat ze een plekje in onze webshop kregen. 

De verschillende soorten airconditioners 

Airco’s zijn op hoofdlijnen onder te verdelen in twee verschillende categorieën. In de eerste plaats zijn er de inbouwversies, die je in een buitenmuur of venster plaatst. De tweede categorie, de mobiele airco, wint echter steeds meer terrein. Niet zo verwonderlijk, want je kunt deze variant natuurlijk op elke gewenste plek plaatsen die gekoeld of verwarmd dient te worden. Dat laatste, dat je ook een moderne airco als verwarming kan laten functioneren, is overigens iets wat velen in eerste instantie over het hoofd zien. Ga je een airco kopen, dan is het dus een apparaat waar je het hele jaar profijt van kunt hebben. Een ander voordeel van de verplaatsbare variant is, dat de mobiele airco zonder slang functioneert. Je omgeving wordt dus niet vochtig vanwege condensuitstoot. Het slimme karakter van de airco’s in ons assortiment schuilt overigens in het feit dat je ze met behulp van een app op je telefoon of tablet kunt bedienen. Die bediening kan handmatig via het scherm van je mobiele apparaat plaatsvinden, maar je kunt het in- en uitschakelen van je slimme airco ook programmeren op basis van tijdstippen of specifieke gebeurtenissen, zoals een wijziging in de binnentemperatuur. 

Geniet morgen van een slim geoptimaliseerd binnenklimaat 

Omdat 50five alle slimme airco’s die je in onze webshop aantreft gewoon op voorraad heeft, kunnen we ze razendsnel aan je leveren. Plaats je vandaag voor 00.00 uur je bestelling, dan staat je gloednieuwe airco morgen al in je huis. Omdat klanttevredenheid een heel belangrijke factor voor 50five is, geven we je alle tijd om het apparaat uitvoerig te testen. Ben je er binnen de zichttermijn van 55 dagen toch niet helemaal over te spreken, dan kun je je bestelling gratis aan ons retourneren.