Sluiten

Smart. Start Magazine is ons uitgebreide magazine bomvol artikelen over smart home en duurzaamheidsoplossingen. Dit blad inspireert, informeert en biedt je leuke artikelen over smart home producten, trends, nieuws en veel meer.

Je ontvangt het Smart. Start. Magazine bij elke bestelling in de doos bij je product, maar is vanaf nu ook online te lezen! Op deze pagina blader je gemakkelijk door alle edities die we tot nu toe hebben gemaakt. Veel leesplezier!

De laatste editie van Smart. Start. Magazine

Ben je klaar voor vernieuwing? Want dat is wat centraal staat in de 6e editie van het Smart. Start. Magazine. Zo maak je niet alleen kennis met de meest innovatieve producten, maar ook een aantal innovatieve personen.

Zowel Roel Pollen van Monceau Automobiles als Lease-specialist Joeri van Dam vertellen namelijk over belangrijke ontwikkelingen in de markt van elektrisch rijden. Maar dat is niet alles: je maakt kennis met de nieuwste videodeurbel in Augmented Reality, waarom wij fan zijn van 5G, het thuiskantoor van de toekomst én hoe je de zon als tankstation kan zien. Dat en meer lees je in deze editie!


Eerdere Nederlandstalige edities*

* Sommige edities zijn eerder alleen in Nederland uitgegeven. Aan de inhoud van eerdere edities kunnen geen rechten worden ontleend.


De volgende editie direct ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de volgende editie van het Smart. Start. Magazine vers van de pers in je mailbox! Bovendien ben je ook altijd op de hoogte van het laatste smart home nieuws, trends en de de beste aanbiedingen.

* Verplicht