Sluiten

Ontdek

Marmitek Smart Me

Maak kennis met Smart Me.

Marmitek is een nederlandse firma die sinds 1997 tech-oplossingen maakt. De Smart Me producten van Marmitek veranderen jouw huis in een ware smart home! Ontdek het brede aanbod van verlichting en beveiliging, tot automatisering en energie-efficiëntie.

Smart Me categorieën

Smart Comfort

Met de slimme ledlampen van Marmitek creëer je de ideale sfeer in huis. De Marmitek lampen verbinden via wifi, dus je hebt geen bridge nodig. Of je nu op zoek bent naar wit licht, kleuren, filamentlampen of verschillende fittingen; bij Marmitek kan je de juiste lamp altijd vinden. Alle Marmitek producten ondersteunen bovendien spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant!

Smart Security

Het is belangrijk om je veilig te voelen in je eigen huis. Daarom maakt Marmitek ook slimme beveiligingsproducten. Camera's voor binnen én buiten, bewegingssensoren en deursensoren houden jouw huis en de omgeving goed in de gaten. Bovendien kan je de sensoren ook koppelen aan de Marmitek lampen om de lampen bijvoorbeeld aan te laten gaan wanneer je langs de bewegingssensor loopt!

Smart Energy

Ga efficiënter om met stroomverbruik door jouw apparaat aan te sluiten via de Marmitek slimme stekkers. Je kan dan namelijk zorgen dat apparaten nooit onnodig aan staan, en daardoor verbruiken ze dus minder stroom. De handige Power SI stekkers zijn zelfs voorzien van twee ingebouwde USB-poorten, voor het opladen van de vele mobiele apparaten die we tegenwoordig gebruiken.

Waarom Marmitek?

Één app

Alle Marmitek Smart Me producten werken via de Smart Me app. Deze app is gratis beschikbaar voor Android en iOS. Zelfs wanneer je Marmitek verlichting, beveiliging en stekkers in huis hebt, bedien je ze allemaal via één en dezelfde app.

Geen hub

Smart Me producten verbinden direct via wifi met jouw thuisnetwerk. Je hebt dus geen hub of bridge nodig. Het enige wat nodig is, is de Smart Me app en een stabiel wifi signaal. Je geniet van alle functionaliteit, zonder extra hardware.

Scenario's

Stel scenario's in, en laat meerdere Marmitek producten samen werken. Groepeer bijvoorbeeld meerdere lampen zodat je met één druk op de knop alle lampen in de kamer bedient.

Automation

Automatiseer jouw huis door bijvoorbeeld lampen te combineren met de bewegingssensor. Laat het licht in de hal automatisch aan gaan wanneer je langs de sensor loopt. Handig als je 's nachts naar het toilet gaat!

Smart Me verlichting

Glow ME

€19,99


Warm en koud wit


E27 fitting


Matte ledlamp


Normale vorm
Glow MO

€22,49


16 Miljoen kleuren


E27 fitting


Matte ledlamp


Normale vorm
Glow SO

€22,49


16 Miljoen kleuren


E14 fitting


Matte ledlamp


Kaarslicht vorm
Glow XSO

€22,49


16 Miljoen kleuren


GU10 fitting


LED spotlight


Spotlight vorm
Glow MI

€22,49


Warm wit licht


E27 fitting


Filament lamp


Normale vorm
Glow LI

€24,99


Warm wit licht


E27 fitting


Filament lamp


Bol vorm
 Preferred Online Partner


Marmitek heeft 50five geselecteerd als Preferred Online Partner. Marmitek heeft ons gekozen omdat 50five de grootste online smart home shop van Nederland zijn. De visie van Marmitek valt dan ook nauw samen met de visie van 50five.

Het doel van Smart Me, volgens Marmitek, is het toegankelijker maken van smart home door slimme producten te maken die perfect met elkaar samen werken, eenvoudig zijn in gebruik en bovendien betaalbaar zijn. Zo is de eerste stap richting een slim huis met gemak gezet.

Smart Me beveiliging & energie

View ME

€59,99


Camera voor binnen


1080P Full HD


Bewegingsdetectie


IP65 weerbestendig


View MO

€94,99


Camera voor buiten


1080P Full HD


Bewegingsdetectie


IP65 weerbestendig


Sense SE

€36,99


Bewegingssensor


Draadloos


Automations


Muursteun


Sense SI

€22,49


Deur-/raamsensor


Draadloos
Power SE

€24,99


Slimme stekker


Geen USB poorten
Power SI

€29,99


Slimme stekker


Twee USB poorten