Sluiten
tado° - Merk van de maand oktobertado° - Merk van de maand oktober

Altijd en overal toegang tot je huis

Nuki is gespecialiseerd in het maken van slimme deursloten en alle bijbehorende accessoires. De slimme producten van Nuki maken gebruik van vele innovatieve technologieën op het gebied van smart home, zoals geofencing, spraakbesturing en End-to-End encryptie. Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid staan zeer hoog in het vaandel en dat is goed terug te zien in hun assortiment, waarvan de Nuki Smart Lock 2.0 de basis vormt.

Ontdek waarom Nuki het merk van de maand december is!

 

Wat maakt Nuki zo goed?

Gebruiksvriendelijk

De slimme deursloten van Nuki bieden je de mogelijkheid om voortaan zonder sleutels van huis te gaan, maar met het grootste gemak weer thuis te kunnen komen. Je kan Nuki Smart Locks namelijk openen met je telefoon of met de Auto-unlock functie die via geofencing werkt en dus weet wanneer jij weer in de buurt bent.

Veilig

Nuki voldoet aan de hoogste digitale veiligheidsnorm, het maakt namelijk gebruik van End-to-End encryptie. De Nuki-app stuurt het ontgrendelcommando en versleutelt dit zodat alleen de app en de Nuki Smart Lock de sleutel herkennen. Zo kun je er gerust op zijn dat jij de enige bent met de controle over je deurslot.

Innovatief

Nuki heeft als merk het focus volledig op slimme deursloten gevestigd en op dit gebied hebben ze dan ook voor alles een oplossing. Zo zijn er ook handige accessoires zoals de Nuki Keyfob ter vervanging van je sleutel of de Keypad waarmee je een toegangscode intoetst. Handig voor als je telefoon leeg is bij thuiskomst!

Automatiseren

Indien je de Nuki Bridge in huis haalt, kun je jouw Nuki deurslot combineren met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit. Zo kun je jouw slim deurslot integreren in scenes voor je smart home en heb je zelfs de mogelijkheid om je deur te openen en sluiten via spraakbesturing met de stemassistenten!


Populaire producten


Lees meer over Nuki

Nuki Combo 2.0 review

Uiteraard hebben onze experts het Nuki 2.0 Slim Deurslot met bridge voor je getest! Lees hier ons oordeel.

Hoe veilig is Nuki?

Het beste deurslot is helemaal geen slot, maar juist de technologische innovatie van Nuki.

Smartphone leeg; wat nu?

Lees hier hoe je toch eenvoudig je Nuki deurslot ontgrendelt bij thuiskomst met een lege telefoon.

De Keypad en Keyfob

Geef ongewenste gasten geen enkele kans om je huis binnen te komen met deze accessoires.

Eerdere merken van de maand

April 2020 | Philips Hue


Juli 2020 | EVE


Oktober 2020 | tado°

Mei 2020 | EZVIZ


Augustus 2020 | Somfy


November 2020 | SpeedComfort

Juni 2020 | Sonos


September 2020 | Netatmo