Sluiten
tado° - Merk van de maand oktobertado° - Merk van de maand oktober

Verwarm slim, duurzaam en betrouwbaar met Honeywell

Met de slimme verwarmingsproducten van Honeywell heb je altijd en overal volledig de controle over de temperatuur in je huis. Honeywell heeft meer dan 100 jaar ervaring opgedaan in de verwarmingsbranche en dit uit zich in ongeëvenaarde deskundigheid en producten die naadloos met elkaar samenwerken. Honeywell is bovendien gespecialiseerd in multi-zone verwarmingsoplossingen.  

Ontdek waarom Honeywell het merk van de maand januari is!

Wat maakt Honeywell zo goed?

Betrouwbaarheid

De slimme thermostaten, radiatorknoppen en accessoires van Honeywell zijn het product van meer dan 100 jaar doorontwikkelen op het gebied van verwarming. Bij Honeywell krijg je dan ook absoluut waar voor je geld met betrouwbare verwarmingsoplossingen die gemaakt zijn met het oog op efficiëntie en comfort. 

Energiebesparing

Met de slimme thermostaten van Honeywell krijg je gegarandeerd meer inzicht en controle over je verwarming in huis. Door je producten juist in te stellen, kun je dus aanzienlijk besparen op je energierekening. Je kunt zelfs tot wel 37% besparen op je energieverbruik door ruimtes afzonderlijk te verwarmen met de slimme radiatorknoppen van Honeywell! 

Innovatie

Innovatie heeft altijd hoog in het vaandel gestaan bij Honeywell. Het huidige assortiment van Honeywell verwarmingsproducten heeft geavanceerde functionaliteiten zoals geofencing,  waardoor je thermostaat weet wanneer jij thuis bent. De meeste slimme producten van Honeywell zijn bovendien compatibel met Google Home, Amazon Alexa en Apple HomeKit. 

Veelzijdigheid

Honeywell heeft een zeer uitgebreid aanbod aan verwarmingsoplossingen met voor ieder wat wils. Of je nu een ketel hebt met een Aan/Uit of OpenTherm communicatieprotocol, aangesloten bent op stadsverwarming, per kamer wilt verwarmen of gewoon een slimme thermostaat zoekt: bij Honeywell vind je altijd een gepaste oplossing voor jouw situatie.    


Lees meer over Honeywell

Honeywell Evohome - ons oordeel

Onze experts hebben het Honeywell Evohome-systeem grondig voor je onder de loep genomen.

De Lyric T6 thermostaat


Lees hier alles over de Lyric T6 thermostaat van Honeywell, met handige functionaliteiten zoals geofencing.

Welke thermostaat past bij mij?


Een Lyric T6 of toch maar de Evohome? Wij helpen je de beste keuze te maken voor jouw situatie.

Multi-zone in de praktijk


Een klant van 50five deelt zijn ervaringen m.b.t. kamers afzonderlijk verwarmen met Honeywell Evohome.

Eerdere merken van de maand

April 2020 | Philips Hue


Juli 2020 | EVE


Oktober 2020 | tado°

Mei 2020 | EZVIZ


Augustus 2020 | Somfy


November 2020 | SpeedComfort

Juni 2020 | Sonos


September 2020 | Netatmo


December 2020 | Nuki