Sluiten

Linksys

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Linksys koppelt online veiligheid aan gebruikersgemak 

Als je digitale verbindingen wilt maken, is de kans groot dat je daarvoor graag een van de oplossingen van Linksys wilt gebruiken. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf richt zich met haar assortiment specifiek op consumenten en klein-zakelijke gebruikers, waardoor je er verzekerd van kunt zijn dat er bij de ontwikkeling van elk product volop aan gebruikersvriendelijkheid is gedacht. Je hoeft dus niet over specialistische kennis op het gebied van netwerken te beschikken om moeiteloos een apparaat waar de naam Linksys op prijkt te kunnen gebruiken. 

Apparatuur voor veilige en snelle verbindingen 

Dat Linksys en internet een perfect huwelijk vormen blijkt duidelijk uit het brede assortiment verbindingsmogelijkheden van dit merk. Voor elke Linksys router geldt namelijk dat het een hoogwaardig product is waarmee je uiterst veilige en supersnelle verbindingen tot stand kunt brengen, ongeacht of het in dat geval om een modem-router of een draadloze router gaat. Daarnaast kun je je netwerk intern gemakkelijk modulair uitbreiden met behulp van de switches van Linksys. Handig als je bijvoorbeeld een thuiskantoor hebt en je je internetverbinding op een veilige manier met de rest van je huishouden wilt delen. Tenslotte biedt Linksys je ook mogelijkheden om het bereik van je wifi-signaal aanmerkelijk te vergroten door gebruik te maken van de range-extenders uit hun assortiment. 

Op elke plek in huis een sterk wifi-signaal 

Naast reguliere range-extenders heeft Linksys ook een innovatieve oplossing in haar assortiment om de kwaliteit van het draadloze internetsignaal in en om je woning aanmerkelijk te verbeteren. Onder de merknaam Linksys Velop biedt men namelijk een modulair systeem aan, dat ervoor zorgt dat je overal op volle sterkte van wifi kunt genieten. De nodes in dit systeem werken op een uitgekiende manier met elkaar samen, waardoor de signaalsterkte in elke ruimte doorlopend voor je geoptimaliseerd wordt. Zwakke zones in je woning behoren dankzij Linksys smart wifi dus definitief tot het verleden. Daarnaast is er voor het Velop-systeem een app beschikbaar waarmee je niet alleen de exacte status van je draadloze netwerk in de gaten kunt houden, maar ook heel gemakkelijk kunt regelen dat bezoekers een persoonlijk wachtwoord voor hun wifi-gebruik op je netwerk krijgen. Een slimme optie die de veiligheid van je internetverbinding aanmerkelijk vergroot, zonder dat de gebruiksvriendelijkheid erdoor tekort schiet.