Sluiten

Mr. Beams producten

Buitenverlichting

De buitenverlichting van Mr. Beams is weerbestendig met een hoge IP-klasse, krachtig en verlicht iedere plek in de tuin die je maar wilt.

Binnenverlichting

Donkere plekken en trappen, plafonds en kasten, welk type verlichting je ook kiest, Mr. Beams kun je overal waar je wil in huis plaatsen.

Wist je dat?

Alle verlichtingen van Mr. Beams zijn eenvoudig te installeren; ze vereisen geen professionele hulp of bedrading en zijn in 5 minuten klaar voor gebruik. De lampen bieden tot 600 lumen lucht en zijn krachtig genoeg om de donkerste plekken in en rondom huis te verlichten. De batterijen geven licht voor een jaar, met een gemiddeld gebruik.

Onze productexpert over Mr. Beams

Mr. Beams kun je overal in en buiten huis installeren, omdat de lampen werken op batterijen. Dit stelt je in staat om donkere hoekjes te verlichten of je voordeur, je tuinpad, je trap en ga zo maar door! Productexpert Kay legt uit waar Mr. Beams geschikt voor is en waarom deze lampen perfect passen in elk huishouden. Ben je geïnteresseerd in lampen van Mr. Beams? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment Mr. Beams verlichting voor zowel binnen als buiten.

Meest verkochte producten

De kracht van Mr. Beams

Plaats Mr. Beams in een kast, zodat je kunt stoppen met zoeken naar wat je nodig hebt in het donker. De verlichting kan ook op de trap of in uw tuin om je stappen te begeleiden. Er is een Mr. Beams voor elke situatie en behoefte.

 
 

Het verhaal van Mr. Beams

Wireless Environment, LLC (een bedrijf dat is gespecialiseerd in de optimalisatie van LED-verlichting in off-grid toepassingen) lanceerde in 2008 een lijn van energie-efficiënte en draadloze verlichting onder de naam Mr. Beams. Deze buiten- en binnenverlichting werken op batterijen en hebben een bewegingssensor. Ze schakelen in door beweging en schakelen uit als je ze niet meer nodig hebt. Dit is het einde van energieverspilling, want je vergeet nooit meer om je lampen uit te doen. Ben jij nooit van huis geweest en dat je ontdekt dat je de lampen hebt aangelaten als je weer thuis komt? Dat zorgde vast voor een veel te hoge energierekening. Mr. Beams maakt dit tot een probleem uit het verleden. Je hoeft deze lampen niet te bedienen met een app op je smartphone door die bewegingssensor. Je kiest gewoon de verlichting die je wilt en je plaatst die waar je maar wilt, dat is alles wat je hoeft te doen om meer licht in je leven te krijgen.