Sluiten

Netatmo smart home oplossingen

Innovatieve, vooruitstrevende smart home oplossingen die ook nog eens mooi zijn vormgegeven, dat is waar Netatmo voor staat. Hun producten maken je huis veiliger, gezonder, comfortabeler en zijn uitermate gebruiksvriendelijk. Ze onderscheiden vier productgroepen en op deze pagina kom je alles te weten over de slimme producten van Netatmo!

Netatmo Security

IP-camera’s voor zowel binnen als buiten die je direct op de hoogte stellen als er iets wordt waargenomen. Of ga voor een slimme rookmelder, inclusief batterij met een levensduur van tot wel 10 jaar om je huis optimaal te beveiligen.

Netatmo Energy

Verwarm slimmer en bespaar jaarlijks fors op je energierekening, met dezelfde wooncomfort. Kies voor een Netatmo slimme thermostaat en/of slimme radiatorknoppenen en je hebt altijd en overal controle over je verwarming met de Netatmo app.

Netatmo Weather

Zowel binnen als buiten: altijd op de hoogte van de temperatuur, windkracht, luchtvochtigheid, de luchtkwaliteit en meer! Plan je activiteiten buiten, gebaseerd op de weersomstandigheden of ventileer je huis op aangeven van de Netatmo app

Netatmo Air

Zorg voor een zo gezond mogelijk huis voor jezelf en je familie. Met deze slimme oplossingen meet je alle belangrijk waarden binnenshuis, zoals temperatuur, geluid en luchtkwaliteit. Volg alle gegevens in de app en maak je huis gezonder.

Netatmo Security

Kies uit diverse smart home oplossingen om je huis te beveiligen en de veiligheid van jezelf en je gezin te waarborgen. De IP-camera’s van Netatmo zijn uitgerust met de meest innovatieve technieken, waaronder detectie/onderscheiding van mensen, auto’s en dieren en zelfs gezichtsherkenning. Combineer de IP-camera’s met de Netatmo Doorbell en Netatmo binnensirene en inbrekers maken echt geen kans meer. Voor optimale brandveiligheid kies je voor de Netatmo rookmelder die direct een melding stuurt naar je smartphone als er iets gebeurt. Hieronder lees je alles over de verschillende producten binnen Netatmo Security.

Over Netatmo Doorbell

De Netatmo Slimme Videodeurbel is één van de eerste videodeurbellen met ondersteuning voor Apple HomeKit. Met deze deurbel kun je bezoekers altijd beantwoorden via je smartphone, waar je ook bent. Bovendien is de Netatmo Doorbell voorzien van talloze slimme functies.

 • 1080P Full HD camera
 • Nachtzicht en bewegingsdetectie
 • Communiceren met bezoekers dankzij ingebouwde microfoon en speaker
 • Meegeleverde MicroSD-kaart voor opslag van camerabeelden
 • Spraakbesturing via Siri

Over Netatmo Presence

Met deze slimme IP-camera voor buitengebruik ben je altijd op de hoogte van wat er bij je huis gebeurt, real-time of kijk belangrijke gebeurtenissen terug. Door de IP-camera te combineren met een felle schijnwerper en infrarood is je huis ook ’s nachts goed beveiligd.

 • Onderscheidt mensen, dieren en auto’s
 • Slaat beelden op op een SD-kaart, geen abonnement nodig
 • Real-time meldingen bij gebeurtenissen
 • Dag- en nachtzicht met behulp van infrarood en schijnwerper

Waarom kies je voor Netatmo IP-camera's?

Slimme meldingen

De IP-camera’s van Netatmo kunnen mensen van dieren onderscheiden en zelfs personen herkennen (in het geval van Netatmo Welcome). Zo ontvang je geen valse meldingen.

Geen abonnement nodig

De beelden die worden gemaakt door Netatmo Presence en Netatmo Welcome worden opgeslagen op een Micro SD-kaart. Je hoeft dus geen abonnement af te sluiten om de beelden terug te kijken.

Gebruiksvriendelijk

De IP-camera’s van Netatmo zitten vol met innovatieve technologieën en zijn erg gebruiksvriendelijk. De camera’s zijn gemakkelijk te monteren en in te stellen.

Over Netatmo Welcome

De discrete Netatmo Welcome beschikt over de mogelijkheid om bekende van onbekende gezichten te onderscheiden en op basis daarvan meldingen te sturen naar je smartphone. Zo weet je bijvoorbeeld wanneer je kinderen het huis betreden.

 • Onderscheidt bekende en onbekende gezichten
 • Slaat beelden op op een SD-kaart, geen abonnement nodig
 • Voorkomt valse meldingen door huisdierdetectie
 • Dag- en nachtzicht met behulp van infrarood

Direct op de hoogte van brand

Ook is de slimme rookmelder van Netatmo verkrijgbaar bij 50five. Deze rookmelder stuurt direct een melding naar je smartphone als brand of rook wordt waargenomen. Zo kun je ook meteen actie ondernemen. Bovendien heeft de batterij een levensduur van wel 10 jaar, dus je hebt er geen omkijken meer naar. Het wordt namelijk aangeraden om autonome rookmelders na 10 jaar te vervangen.

Netatmo Security producten

Netatmo Energy

Netatmo biedt slimme verwarmingsoplossingen voor elke woning en situatie. De slimme thermostaat en de Netatmo slimme radiatorknoppen stellen je in staat om tot wel 37% energie te besparen op je verwarming, zonder dat dit ten koste gaat van je wooncomfort. Hoe doet Netatmo dit? Zowel de slimme thermostaat als de slimme radiatorknoppen zijn uitgerust met technologieën die het onder andere mogelijk maken om per kamer of zone te verwarmen en alleen te verwarmen als het nodig is. Zo verwarm je efficiënter en bespaar je op je verwarmingskosten. Hieronder lees je alles over wat de verwarmingsoplossingen voor jou kunnen betekenen.

Ontdek de slimme thermostaat van Netatmo

De slimme thermostaat van Netatmo zit bomvol intelligente technieken die je helpen om je huis efficiënter te verwarmen. Je stelt de thermostaat gemakkelijk in op basis van je leefstijl en bedient je verwarming van afstand. Bovendien bepaalt de thermostaat aan de hand van hoe snel je huis opwarmt wanneer de verwarming aan of uit moet. Zo heb je altijd de gewenste temperatuur, op elk moment.

 • Bespaar tot 37% op verwarming
 • Verwarm alleen wanneer nodig
 • Bedien je verwarming op afstand via de app of met je stem
 • Past zich aan aan je leefstijl en huis

Netatmo thermostaat met slimme radiatorknoppen

Een gouden combinatie

Combineer de Netatmo slimme thermostaat met
de Netatmo slimme radiatorknoppen om per kamer
te kunnen verwarmen!

Lees hier meer over

Netatmo thermostaat met slimme radiatorknoppen

Verwarm per kamer of zone

De slimme radiatorknoppen stellen je in staat om elke kamer of zone apart te verwarmen. Vervang simpelweg je bestaande radiatorknoppen voor slimme radiatorknoppen en stel in de app in hoe warm elke kamer moet zijn. Zo verwarm je alleen ruimtes die je gebruikt en verspil je geen energie.

 • Stel temperatuur per kamer/zone in
 • De knoppen herkennen een open raam en schakelen automatisch uit
 • De knoppen analyseren de ruimte en verwarmen effectief
 • Ook zonder slimme thermostaat te gebruiken (bv. met stadsverwarming)

Netatmo Energy producten

Netatmo Weather

Met de Netatmo-producten in de categorie Weather ben je altijd volledig op de hoogte van het weer. Via de app kun je verschillende data opvragen en raadplegen, zoals temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk en luchtkwaliteit. Tevens kun je de real time weersvoorspelling bekijken om zo je buitenactiviteiten te plannen. Het weerstation van Netatmo breidt je gemakkelijk uit met de Netatmo regenmeter en de Netatmo windmeter. Zo weet je echt alles van het weer buiten. Wil je weten hoe het gesteld is met de binnentemperatuur, de luchtkwaliteit in huis en of je je huis moet ventileren? Dan voeg je de Netatmo binnenmodule toe waardoor je ook bewust wordt van het binnenklimaat in huis. Ontdek hieronder wat deze producten voor jou kunnen doen.

Netatmo weerstation

Het Netatmo weerstation verschaft je real time gegevens over de weersituatie in de regio waar je woont. Zo kun je o.a. de buitentemperatuur, luchtvochtigheid en de luchtkwaliteit buiten bekijken. Zo plan je gemakkelijk je buitenactiviteiten en weet je altijd wat het weer doet! De binnenmodule geeft je inzicht in o.a. de temperatuur binnenshuis en geeft aan wanneer je je huis moet luchten!

 • Uitgebreide gegevens raadplegen over het weer en binnenklimaat
 • Metingen uit het verleden bekijken
 • Direct live weergegevens opvragen door een bericht te sturen
 • Ontvang bericht als je je huis moet luchten

Breid je Netatmo Weerstation uit met:

Netatmo Regenmeter

De slimme regenmeter van Netatmo stuurt real time gegevens over de hoeveelheid neerslag en over de geaccumuleerde neerslag. Deze gegevens vind je gemakkelijk terug in de Netatmo app.

Netatmo Windmeter

Een andere aanvulling op het weerstation is de Netatmo Windmeter. De windmeter gebruikt echografische technologie om de windrichting en windkracht te meten. Je kunt instellen dat je een melding krijgt wanneer een bepaalde windkracht bereikt is.

Extra Netatmo Binnenmodule

Wil je in andere kamers in huis ook weten wat de temperatuur, luchtvochtigheid en de luchtkwaliteit is? Dan kun je een extra Netatmo binnenmodule plaatsen. Je ontvangt dan van elke module afzonderlijk meldingen of je bijvoorbeeld de kamer moet luchten.

Netatmo Air care

Netatmo Healthy Home Coach

Met de Netatmo Healthy Home Coach kun je je huis gezonder maken. Op basis van metingen van temperatuur, luchtvochtigheid, geluid en luchtkwaliteit kun je in één oogopslag zien wat je kan doen om je huis gezonder te maken. Ook kun je meetgegevens en analyses terugkijken om te zien of je maatregelen een gezond effect hebben.

 • Uitgebreide metingen binnenklimaat
 • Gegevens op afstand raadplegen via de app
 • Koppel meerdere Healthy Home Coaches in verschillende kamers

Weather en Air producten