Sluiten

 


Ontdek Philips Hue

Philips Hue is je persoonlijke, draadloze verlichtingssysteem.

Hue is op een speciale manier ontworpen: het past in iedere situatie en in ieder leven. Het combineert briljant en energiezuinig LED-licht met vooruitstrevende techniek. De lampen, de bridge en de slimme bediening zullen voor altijd je verlichtingsbeleving veranderen.

 

 

 

Benefits of Hue

Veiligheid

Met Hue stel je scenes in, zodat het lijkt alsof je thuis bent. Programmeer bijvoorbeeld je lampen wanneer je op vakantie bent. Of koppel Hue aan je alarmsysteem!

Sfeer

Met Hue creëer je de perfecte sfeer. Kies jouw favoriet uit 16 miljoen kleuren en wittinten om je licht en omgeving af te stemmen op iedere gelegenheid.

Entertainment

Speel met kleuren en synchroniseer je verlichting met muziek, films en games voor geweldige effecten. De Hue lampen reageren naadloos op wat zich op je scherm afspeelt.

Relax en focus

Hue zorgt ervoor dat je maximaal kunt ontspannen of focussen. Door slim gebruik te maken van warme en koele wittemperaturen, zorg je voor optimale afstemming op ieder moment van de dag.


White

 Warm, wit licht wat prettig is in iedere kamer. Bestuur en dim de lampen van afstand met je smartphone of met de Hue accessoires. In de app kun je bovendien ook scenes instellen. Je kunt de kleur wit niet aanpassen.


Wit licht (dimbaar)


White Ambiance

White Ambiance is wit licht voor ieder moment van de dag. Iedere wittint is mogelijk. De warm witte tint helpt je ontspannen, het koele wit bevordert de concentratie. Bovendien kan White Ambiance ingesteld worden als wake-up light.


Iedere wittint


Color

Ga helemaal los met het kleurenpalet van Hue, bestaande uit 16 miljoen kleuren. De kleurenlampen beschikken over alle functies van de White Ambiance en zijn te koppelen met entertainmentfuncties zoals film en gaming.


16 miljoen kleuren


Control it your way

Jij hebt de controle

Hue bedien je zoals jij dat wilt. Dit kan met de Hue app voor je smartphone of tablet. Deze download je in de App en Play Store. In de app kies je kleuren, stel je scenes in en dim je je lampen.

Ook zijn er verschillende accessoires beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Hue dimmer of Hue motion sensor, zodat je lampen zachtjes aangaan zodra je 's nachts naar de badkamer loopt. Of bedien je Hue liever met je stem? Alles is mogelijk! Via Apple bedien je Hue met Siri, via Android gebruik je Google Assistant.

Ga naar de App Store

Ga naar de Play Store

Getting started

Installeren is eenvoudig

  • Download de Hue app
  • Schroef een Hue lamp in je bestaande armatuur
  • That's it!

Het brein van Hue is de bridge. De bridge plug je makkelijk aan je router via de meegeleverde kabel. Je kunt na het installeren van de app meteen beginnen met spelen. Je hebt de bridge nodig, omdat Hue werkt op het energiezuinige Zigbee protocol. Je kunt tot 50 Hue lampen en accessoires koppelen aan een Bridge. Oneindig veel mogelijkheden dus!

Naar alle starterkits

Best selling starterkits

Friends of Hue

Vrienden van Hue zijn andere slimme apparaten en toepassingen die samenwerken met jouw verlichtingssysteem. Samen zorgen zij voor optimaal comfort. Philips heeft het mogelijk gemaakt om duizenden andere apps en producten aan te sluiten op Hue.

Hieronder zie je enkele toepassingen die met Hue kunnen samenwerken.