Sluiten

Passie voor innovatie en gebruiksgemak

Spannend, verrassend, betaalbaar. Dat is waar het om draait bij de slimme apparaten van Princess.

Princess is Nederlandse technologie en is ruim 25 jaar geleden begonnen als producent van huishoudelijke apparaten die het alledaagse leuk maken, zoals de destijds innovatieve bakplaat. Tegenwoordig is het bedrijf onderdeel van de Smartwares Group.

Elk Princess product heeft een origineel ontwerp dat gecombineerd wordt met slimme functionaliteiten in de gebruiksvriendelijke, veilige HomeWizard app.

De Princess Smart Aerofryer

Gezond bakken en braden mét gemak; dat is wat de Princess Smart Aerofryer jou te bieden heeft. Deze aerofryer koppel je eenvoudig aan je smartphone met de HomeWizard Kitchen app, waardoor je toegang krijgt tot een tal van slimme functionaliteiten zoals:

  • Het aanmaken van presets met temperaturen en baktijden voor je favoriete gerechten
  • De shake reminder! Een handige melding op je telefoon halverwege de bereidingstijd, zodat je nooit meer vergeet je frietjes te schudden
  • Een melding ontvangen op je telefoon als het eten klaar is
  • Het gebruiken van de "Keep Warm"-functie, zodat je eten niet koud wordt als je net middenin een spannende filmscène zit
Zo heb je alle gemakken van een gewone aerofryer, met de verrassende slimme extra's waar Princess om bekend staat. 
 
 

Maak kennis met ons Princess assortiment

Slimme stofzuigers

Bij Princess heb je volop keus als het op slimme stofzuigers aankomt. Van de Deluxe robotstofzuiger met 7 reinigingspatronen en instelbare schema's tot de steelstofzuigermodellen zoals de krachtige Rapido en de stille Silencio; er is voor ieder wat wils van hoge kwaliteit.

Slimme torenventilator

De Princess 350000 Smart Torenventilator zorgt met diens 3 windstanden, een draaicirkel van 80 graden en een zeer stille werking voor optimale verkoeling in je kamer. Daarnaast bedien je dit apparaat eenvoudig via de HomeWizard Climate app, of zelfs met spraakbesturing via Google Home of Amazon Alexa!

Slimme luchtontvochtiger

De slimme luchtontvochtiger van Princess voorkomt gezondheidsproblemen en geeft schimmels geen kans om te ontstaan. Dit product is op afstand te bedienen met de HomeWizard Climate app en werkt bovendien ook als ventilator voor verkoeling óf warme lucht om bijvoorbeeld de was sneller te drogen.

Slimme paneelverwarming

Warm je kamer extra snel op met de Princess Smart Paneelverwarming! Bedienen kan, naast op het paneel zelf, ook via de app of door het instellen van timers. Het paneel heeft een strakke, glazen design en kan zowel staand functioneren als gemonteerd aan de muur. Beschikbaar in 2 kleuren, met 1500 W of 2000 W vermogen.


De apps van Princess - Gemak en veiligheid

De betaalbare, slimme apparaten van Princess zijn met zorg ontworpen, dus het is niet meer dan logisch dat de apps waardoor ze worden vergezeld dat ook zijn.

Alle slimme Princess apparaten maken gebruik van een variant van de HomeWizard app. Princess ontwikkelt, beheert en onderhoudt zelf deze apps in het HomeWizard R&D-center. Hierdoor kan Princess veiligheid en privacy garanderen aan hun klanten en bieden ze daarnaast:
 
  • Gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte apps voor hun slimme apparaten
  • Extra functionaliteiten gericht op gemak, waaronder (bij sommige apparaten) spraakbesturing
  • Complete waarborging van je data, dat zeer hoog in het vaandel staat