Sluiten


Met Ring ben je altijd thuis

De IP-camera’s en videodeurbellen van Ring zorgen ervoor dat je met een gerust hart van huis kan. Deze smart home beveiligingsoplossingen houden namelijk je huis voor je in de gaten en sturen je een melding als er iets gebeurt. Via de Ring app stel je je complete Ring ecosysteem in naar wens en zie je precies wat er om je huis gebeurt.

Ons assortiment

De Ring Video Doorbell

Wat is de Ring Video Doorbell?

De Ring Video Doorbell is een deurbel met camera die live laat zien wie aan je deur staat en het mogelijk te maakt met die persoon te communiceren, ook als je niet thuis bent. Zodra iemand aanbelt, ontvang je een melding via de Ring app en kun je het gesprek aangaan. Als je thuis bent, kun je de deur uiteraard openen. Ben je niet thuis? Dan kun je dat live zeggen tegen je bezoek. De Ring deurbellen zijn ook uitgerust met een bewegingssensor. Deze geeft je een melding als er beweging wordt waargenomen, waarna de Ring video begint op te nemen die je kan terugkijken.
 

Ring IP-camera's

Beveiligingscamera's van Ring

Naast videodeurbellen bestaat het assortiment van Ring ook uit slimme IP-camera’s, op batterijen of bedraad. Deze camera’s houden in de gaten wat er in en rondom je huis gebeurt en sturen ook direct een melding naar de Ring app als er beweging wordt waargenomen. Ook kun je communiceren en bij sommige modellen zelfs een felle schijnwerper aan laten gaan om indringers af te schrikken. Ontdek alle innovatieve functies van deze IP-camera’s en kies de camera die bij jou past: Ring Spotlight, Ring Floodlight of Ring Stick-up Cam.

Ring accessoires

Haal meer uit je Ring product

Naast de slimme videodeurbellen en IP-camera’s heeft Ring ook een assortiment bijpassende accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een zonnepaneel toevoegen aan je Ring Spotlight ter ondersteuning van de accu. Wil je zeker zijn dat je Ring Spotlight of Ring 2 nooit zonder batterij komt te zitten? Dan kun je een extra accu los kopen. Ook kun je je videodeurbel uitbreiden met een gong die je overal in huis in het stopcontact kan plaatsen. Je hoort je deurbel dan ook in huis, naast de melding op je smartphone of tablet.

De mogelijkheden van Ring

Met Ring kun je:

  • Je bezoekers zien, horen en met ze communiceren. Dit komt van pas wanneer de postbode een pakketje komt bezorgen en je niet thuis bent.
  • Complete slimme beveiliging aanbrengen in en rondom je huis.
  • De Ring producten aansturen, raadplegen en instellen met de Ring App.
  • Inbraak voorkomen door het gebruik van bewegingssensors, licht en de mogelijkheid om van afstand te communiceren.
  • Opgenomen videobeelden terugkijken in de cloud. Hiervoor is een Ring abonnement vereist (v.a. €3,- per maand)
  • Erop vertrouwen dat je topkwaliteit smart home apparaten in huis hebt!

Veelgestelde vragen over RingMet een abonnement op de Ring Cloud worden alle gebeurtenissen opgenomen. Je kunt deze op elk moment terugkijken. Wanneer je geen abonnement hebt krijg je een melding dat er een gebeurtenis heeft plaatsgevonden en dat je geen antwoord hebt kunnen geven.

De Ring producten hebben geen intern geheugen en communiceren met de beveiligde cloudopslag van Ring. Om opslag te kunnen garanderen biedt Ring een abonnement aan vanaf 3 euro per maand. Je kan ook voor uitgebreidere pakketten kiezen voor meer mogelijkheden. Kijk voor alle abonnementen en voorwaarden op Ring.com