Sluiten

Ontdek

Robomow

Wie is Robomow?

Robomow is de wereldleider op het gebied van robotmaaiers. Ze produceren de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke robotmaaiers. Zo wordt het onderhouden van de tuin makkelijker, sneller en leuker!

Welke maaier kies jij?

RX Clever

De RX robotmaaiers zijn aanbevolen voor een gazongrootte van 200 m², en kunnen maximaal een gazongrootte van 300 m² aan. Alle RX modellen hebben een maaibreedte van 18 centimeter.

RC Stylish

De RC robotmaaiers zijn aanbevolen voor een gazongrootte van 1200 m², en kunnen maximaal een gazongrootte van 2000 m² aan. De RC modellen hebben een maaibreedte van 28 centimeter.

RS Royal

De RS robotmaaiers zijn aanbevolen voor een gazongrootte van 3600 m², en kunnen maximaal een gazongrootte van 5000 m² aan. Alle RX modellen hebben een maaibreedte van 56 centimeter.

Slimme functies

App

In de Robomow app 2.0 kun je de robotmaaier aan het werk zetten, terugsturen naar het basisstation, of timers en schema's instellen. De Robomow app is gratis beschikbaar voor Android 4.4 of hoger en iOS 8 of hoger.

Besturen

In de app kun je de robotmaaier ook handmatig besturen. Dat is vooral handig als je de maaier wil verplaatsen tussen percelen, of kleine stukjes van het gazon handmatig wil maaien. Het is natuurlijk ook leuk als vermaak!

Automatiseren

Stel maaitijden in om de robot automatisch te laten werken. Zo heb je er geen omkijken naar. De robot gaat automatisch terug naar het basisstation als de accu bijna leeg is. De RC en RS modellen hebben bovendien een ingebouwde regensensor.

Meldingen

Je ontvangt in de app meldingen over batterijstatus, vertrektijden en onderhoud. Ook kan je instellen dat je 5 minuten voor het starten een waarschuwing krijgt, zodat je kan controleren of er geen spullen op het gazon liggen.

RX12u

€499,-


Geschikt voor
150 m²


Maaibreedte van 18 centimeter


Automatisch terugkeren voor opladen


Geen regensensor


90-120 minuten op één lading


16-20 uur
opladen

RX20u

€649,-


Geschikt voor
200 m²


Maaibreedte van 18 centimeter


Automatisch terugkeren voor opladen


Geen regensensor


90-120 minuten op één lading


16-20 uur
opladen

RC304u

€1099,-


Geschikt voor
500 m²


Maaibreedte van 28 centimeter


Automatisch terugkeren voor opladen


Slimme regensensor


45-50 minuten op één lading


50-70 minuten
opladen

RC308u

€1199,-


Geschikt voor
800 m²


Maaibreedte van 28 centimeter


Automatisch terugkeren voor opladen


Slimme regensensor


50-70 minuten op één lading


70-90 minuten
opladen

RS615u

€1799,-


Geschikt voor
1600 m²


Maaibreedte van 56 centimeter


Automatisch terugkeren voor opladen


Slimme regensensor


55-70 minuten op één lading


90-110 minuten
opladen

RX50u Connect

Wat de Connect robotmaaiers uniek maakt is dat deze een SIM-kaart slot hebben. Normaal verbind de robotmaaier via Bluetooth met jouw smartphone, maar als je een SIM-kaart plaatst kan je overal ter wereld jouw robotmaaier bedienen.

€999,-


SIM-kaart Slot


Automatisch terugkeren voor opladen


180 minuten op één lading


8-10 uur opladen


Compact

RC308u Connect

Ook de RC308u Connect heeft een SIM-kaart slot. Met de RC308u geniet je van een grotere maaibreedte, waardoor de robotmaaier sneller maait. Bij de RC308u zit genoeg perimeterdraad voor een gebied van 800 m² terwijl dat bij de RX50u maar 500 m² is.

€1449,-


SIM-kaart Slot


Automatisch terugkeren voor opladen


Automatisch terugkeren bij regen


60-70 minuten op één lading


70-90 minuten opladen

Installatie

In deze video wordt door Robomow duidelijk uitgelegd hoe de installatie van een Robomow robotmaaier werkt. De video gebruikt een Robomow RS model maaier als voorbeeld, maar deze installatiestappen gelden voor alle Robomow robotmaaiers.

 

Let op: bij elke Robomow maaier zit een bepaalde hoeveelheid perimeterdraad bij aankoop. De aanbevolen gebieden die je hierboven bij elke robotmaaier ziet, kunnen worden gemarkeerd met het meegeleverde perimeterdraad. Als je echter een groter gebied wil markeren zal je extra perimeterdraad en draadpennen aan moeten schaffen. Het is dan handig om dat meteen te doen.

Accessoires

RoboHome

De RoboHome beschermt de robotmaaier tegen zon en regen, en zorgt dat de maaier dat de maaier altijd schoon is en klaar is voor de volgende maaibeurt. Er zijn aparte RoboHomes voor de RC, RX, en RS modellen. Een RC maaier past dus niet in een RX RoboHome.

Wielen

Er zijn verschillende soorten verwisselbare wielen beschikbaar waarmee je de robotmaaier meer grip kan geven op hellingen en in natte omstandigheden. Voor de RX modellen zijn zelfs spijkerband wielen beschikbaar.

Messen

De messen van de robotmaaier worden na verloop van tijd bot. Gelukkig kan je eenvoudig een vervangende set messen aanschaffen en plaatsen, zodat de robotmaaier weer in topconditie is.

Perimeterdraad

Met de perimeterdraad markeer je een gebied, zodat de robotmaaier vervolgens herkent waar deze wel en niet mag komen. De perimeterdraad is universeel geschikt voor alle Robomow maaiers.