Sluiten

Somfy's USP's

Premium producten

Uitgebreid product development en grondige testen hebben geleid tot een premium smarthome systeem. Somfy introduceert je aan zowel Somfy Smart Home als Somfy Protect, beiden van hoogwaardige kwaliteit.

Gebruiksgemak

Somfy’s premium producten zijn zeer gebruiksvriendelijk. Simpelweg “plug & play.” Installeer de smarthome oplossing en koppel aan de app op je smart device (smartphone of tablet). Moeilijke installaties zijn verleden tijd!

Werkt samen met

De slimme producten van Somfy werken samen met andere slimme producten. Dit betekent dat de Somfy producten gekoppeld kunnen worden aan andere smarthome producten. Super slim!

Productassortiment van Somfy

Over Somfy

Optimaliseer je comfort in huis met behulp van Somfy

Betrouwbaarheid is belangrijk als het gaat om veiligheid en comfort. Somfy is een hoogwaardig Frans merk met haar Benelux kantoor gevestigd in Amsterdam. Somfy wil de wereld van smarthome EN van slimme beveiliging introduceren door premium oplossingen aan te bieden.

Het optimaliseren van je comfort in huis is direct gekoppeld aan gebruiksvriendelijkheid. Door middel van uitgebreid product development heeft Somfy een premium systeem gecreëerd. Hiervan was grondig testen een belangrijk aspect. Door de klant in gedachten te houden, is er extra veel aandacht geschonken aan gebruiksgemak.

50five is fan van Somfy doordat het samenwerkt met andere slimme producten. Koppel je Philips Hue lampen bijvoorbeeld aan de Somfy Tahoma, en bedien beiden vanuit 1 app! Nog gemakkelijker en nog gebruiksvriendelijker. 

Houd er rekening mee dat de slimme producten uit de serie Somfy Smart Home niet compatibel zijn met de producten uit de Somfy Protect serie.

Somfy & 50five

We zijn weg van Somfy omdat...

Als #1 smarthome specialist willen we alleen maar de beste smarthome oplossingen promoten. Somfy is een premium merk dat het comfort in huis verbetert met gebruiksvriendelijke smart home en slimme beveiligingsoplossingen.