Sluiten

De basics van Somfy Protect


Stel eenvoudig een feilloos, compleet alarmsysteem samen met Somfy Protect! Gebruik de Somfy One+ beveiligingscamera als hub en sluit Somfy accessoires naar keuze aan, of schaf de complete Somfy Protect Home Alarm set aan inclusief de Somfy Protect Link als basishub. Voeg ook de Indoor Camera met privacy shutter toe. Ontdek hieronder ons aanbod!


Beveiliging binnen handbereik

Somfy houdt zich al decennialang bezig met slimmer wonen en smart home technologieën. Waar men begon met het automatiseren van zonwering en raamdecoratie, zijn er nu vele innovatieve Somfy smart home producten verkrijgbaar. Somfy Protect is de beveiligingstak van dit vooraanstaande merk, waarbinnen je slimme alarmsystemen of IP-camera’s vindt. Niet voor niets is Somfy een belangrijke partner van 50five en vindt je hier vrijwel al hun smart home producten!

Somfy One+

Het alarmsysteem dat je privacy respecteert

Somfy One+ is een all-in-one beveiligingssysteem, verwerkt in een compacte IP-camera. De Somfy One+ beschikt over diverse functionaliteiten, zoals een ingebouwde sirene van 90dB, een bewegingssensor en is uit te breiden met andere Somfy Protect accessoires. Bovendien is de Somfy One+ uitgerust met een privacy shutter – een klepje dat voor de camera schuift als de camera uitschakelt. Zo hoef je je nooit zorgen te maken om je privacy. Zodra je de camera weer aan zet of uit huis gaat, schuift het klepje weer terug en kan Somfy Protect je huis in de gaten houden terwijl jij weg bent. Gebeurt er iets? Dan krijg je direct een melding op je smartphone via de Somfy Protect app.


De voordelen van Somfy One+


Privacy Shutter

Als je de Somfy One+ uitschakelt, schuift een klepje voor de camera om je privacy te waarborgen. Deze functie zorgt ervoor dat je je niet ‘bekeken’ voelt als je thuis bent. Zodra de camera weer inschakelt, schuift het klepje weer naar beneden om zo je huis weer in de gaten te houden.

Bewegingsdetectie en alarm

De Somfy One+ is uitgerust met een bewegingssensor die het alarm laat afgaan wanneer beweging wordt waargenomen. Je krijgt dan ook direct een melding via de app. De sirene heeft een geluidsniveau van 90dB, dat is zo hard als een popconcert.

Plug and Play

De installatie van dit alles-in-één alarmsysteem is zeer gemakkelijk. Je zet de Somfy One+ neer, doet de stekker in het stopcontact, download de app en stelt alles in. Geen lastige installatiehandleidingen, klussen of frustratie!

Huisdierdetectie

Het nadeel van een bewegingsmelder is dat je huisdier het alarm kan laten afgaan. De Somfy One+ kun je echter zo instellen dat je huisdier wordt genegeerd. De kans op vals alarm is dus minimaal door deze functie.


Somfy Protect Home Alarm

Draadloos en uit te breiden

Met Somfy Protect Home Alarm heb je alles in één bundel om elk hoekje van je huis goed te beveiligen. Dit Plug and Play alarmsysteem bestaat uit meerdere elementen die ramen en deuren in de gaten houden, monitoren of er beweging is en direct alarm slaan als er iets gebeurt. Je wordt door dit systeem direct gewaarschuwd als er bijvoorbeeld een raam open wordt gedaan, waarna je met de indoor IP-camera kunt kijken wat er thuis aan de hand is. Somfy Protect Home Alarm is gemakkelijk uit te breiden met extra raam-/deursensoren, bewegingsmelders en IP-camera’s.

Somfy Home Alarm basispakket »


Somfy Outdoor Camera

Slaat onmiddellijk alarm

De Somfy Outdoor Camera bewaakt de omgeving van je huis. Of het nou gaat om de achtertuin, voordeur of een zij-ingang, de Somfy Outdoor Camera houdt een oogje in het zeil en slaat alarm wanneer dat nodig is. De camera werkt dag en nacht dankzij nachtzicht en dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker kan je praten met degene die voor de camera staat. Bovendien heeft de Outdoor Camera een ingebouwde sirene die luid alarm kan slaan. Er is een witte variant en een grijze variant van de Outdoor Camera beschikbaar.

Somfy Outdoor Camera Wit »

Somfy Outdoor Camera Zwart »De Somfy One is verkrijgbaar in twee varianten: de One en de One+. De laatste is de wat uitgebreidere versie van de Somfy One. Om je te helpen in je keuze voor één van beiden hebben we hieronder de specificaties en eigenschappen van de One en One+ overzichtelijk op een rij gezet.

 

Somfy One+


1080p Full HD beeldkwaliteit


130° kijkhoek


Nachtzicht tot 6 meter


8x digitale zoom


Bewegingsmelder tot 5 meter


Privacy shutter


90 dB ingebouwde sirene


Ingebouwde speaker en microfoon


Beeldopslag op de cloud (gratis 30 seconden clips, 7 dagen terugkijken)


Afmeting: 110 x 90 mm


Gewicht: 380 gram


Ingebouwde back-up accu, met en duur van 6 uur


Automatisch opnemen bij stroomuitval


Somfy raam-/deursensor bijgeleverd


 Somfy keyfob bijgeleverd


Breid je systeem uit met accessoires


Somfy Protect Home Alarm koop je in een bundel, maar je kan naar wens verschillende accessoires toevoegen om zodoende je hele huis te beveiligen met een slim alarm. Voeg bijvoorbeeld extra IntelliTAGs toe en plaats deze op alle ramen en deuren die toegang bieden tot je huis. Of geef iedereen een Keyfob, zodat het alarmsysteem automatisch uitschakelt als iemand thuiskomt. Ook kun je de Somfy Indoor IP-camera toevoegen zodat je altijd en overal een oogje in het zeil kan houden. Bekijk hieronder alle accessoires waarmee je jouw Somfy Protect systeem kan verrijken!

 

Somfy Protect IntelliTAG

Sensor die het openen van een raam of deur waarneemt, en zelfs het alarm triggert bij het forceren ervan.

Somfy Protect Indoor sirene

Werkt draadloos en geeft een alarmsignaal af van 110dB bij activatie. Standaard meegeleverd in de sets.

Somfy Protect Keyfob

Een kleine afstandsbediening waarmee je het alarmsysteem in- en uitschakelt. Ook in te stellen dat het alarm automatisch uitschakelt als een Keyfob in de buurt is.

Somfy Protect Outdoor Sirene

Een sirene die je buiten ophangt en waarschuwt met lichtsignalen en geluid. Let op: er zijn bepaalde regels verbonden aan buitensirene's.

Somfy Protect Bewegingsmelder

Stuurt een signaal als beweging wordt waargenomen binnen 7 meter. Neemt ook plotselinge temperatuurverschillen (bv. brand) waar en 'ziet' geen huisdieren onder de 25 kg.


Somfy Protect Indoor IP-camera

Slimme IP-camera die direct beelden opneemt bij beweging en je waarschuwt. De privacy shutter gaat voor de camera als deze uit staat.

Somfy Protect Outdoor IP-camera

Schrik inbrekers buiten al af

De Somfy Protect Outdoor IP-camera houdt de omgeving van jouw huis in de gaten als jij er niet bent of ligt te slapen. Dat doet hij in 1080p full HD, zodat je haarscherp in beeld kan zien wat er gebeurt. Ook in het donker weet deze slimme camera alles in beeld te brengen met nachtzicht tot 8 meter. Als bewegingsdetectie is ingeschakeld, word je direct op de hoogte gebracht van activiteit via de app. Ook gaat de 100 dB sirene af om mogelijke inbrekers af te schrikken. Je kunt de camera ook gebruiken als telecom, aangezien deze is uitgerust met speaker en microfoon.

Een andere bijzondere optie is de slimme activeringsfunctie; wanneer je thuis komt, schakelt de camera automatisch uit. Als je de deur weer uit gaat, krijg je in de app een herinnering om de camera ook weer in te schakelen.

Innovatieve functies