Sluiten

Elektrische tandenborstels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jouw gebit straalt door het gebruik van een elektrische tandenborstel

De meeste tandartsen bevelen aan om te poetsen met een elektrische tandenborstel, bijvoorbeeld een Oral-B tandenborstel. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je wilt een stralend gebit dat er schoon, verzorgd en fris uitziet. Je gebit schoon en gezond houden met een elektrische tandenborstel uit ons aanbod? In deze categorie ben je verzekerd van de beste elektrische tandenborstel.

Verwijder meer tandplak door te poetsen met een elektrische tandenborstel

Wist je dat je tot twee keer meer tandplak kunt verwijderen door ervoor te kiezen om te poetsen met een elektrische tandenborstel? De kop van jouw tandenborstel maakt namelijk iedere minuut zo’n duizend bewegingen, waardoor er dus ook meer tandplak wordt verwijderd. Je voorkomt hiermee gaatjes en hebt een frisse adem na het poetsen. Doordat de kop klein is en snel roteert, kan de borstel op iedere plek in jouw gebit komen. Zo kom je pas echt op plekken waar je met een normale tandenborstel lastig bij kan komen. En minstens zo belangrijk, de tandenborstel is fijn vast te houden, poetst comfortabel en in de juiste poetsbeweging. Of het nu gaat om achter jouw tanden of tussen je kiezen, de elektrische tandenborstels uit onze webshop poetsen overal.

Je vergeet nooit meer plekken te poetsen dankzij een handige app

Wist je dat een slimme tandenborstel met app wordt geleverd? Hierdoor krijg je tijdens het poetsen direct een melding of je goed poetst, of dat je bepaalde gebieden bent vergeten. Ook krijg je direct een waarschuwing als je bijvoorbeeld te hard op het tandvlees drukt en wanneer je die belangrijke twee minuten voorbij bent. De grondige reiniging kan soms zelfs door middel van liefst zes verschillende reinigingsmanieren, zodat er ook voor jouw gebit een passende oplossing is. De perfecte tandenborstel voor jouw tanden shop je in deze categorie, natuurlijk voor een goede prijs. Want ook al wil je de beste kwaliteit als het op jouw mondverzorging aankomt, een scherpe prijs is natuurlijk wel zo fijn. Wacht daarom niet langer en bestel jouw nieuwe elektrische tandenborstel hier!