Sluiten

TP-Link Smart Home

TP-Link is wereldwijd bekend van betrouwbare netwerkoplossingen en smart home producten. Je netwerk vormt de basis van alle communicatie tussen je smart home oplossingen. Met TP-Link zorg je dat deze optimaal presteert. Ook bieden zij verschillende smart home producten aan, zoals slimme lampen en stekkers. Lees hier alles over TP-Link!

Netwerkoplossingen van TP-Link

Wat is Multiroom Wifi?

Multiroom Wifi-oplossingen bestaan uit een basisstation en meerdere satellieten op verschillende plekken in huis die een sterk wifi-signaal uitzenden. Ter vergelijking: een standaard router is het enige station dat wifi-signalen uitzendt, die afzwakken naarmate je verder van de router verwijderd bent. Met Multiroom Wifi heb je altijd een krachtig wifi-signaal!

Wat is Netwerkuitbreiding?

Met netwerkuitbreidingen verbeter je het wifisignaal van je router door deze te versterken of uit te breiden. Zo kun je je internetverbinding op zolder, in je schuur of in de tuin krachtiger maken. Enkele oplossingen hiervoor zijn Powerline Adapters, Wifi range extenders of Access Points. Welke oplossing je ook kiest, TP-Link biedt de producten die je nodig hebt om je wifi te verbeteren!

Multiroom Wifi

TP-Link Deco – Krachtige Multiroom Wifi

Met de TP-Link Deco serie zorg je ervoor dat je overal in huis een krachtig wifi-signaal hebt! De Deco gebruikt meerdere stations die onderling met elkaar zijn verbonden, waardoor een Mesh-netwerk wordt opgezet. Deze Deco Mesh Technologie zorgt ervoor dat je één groot netwerk ‘uitrolt’ waar je apparaten aan verbonden zijn. Je kan meer dan 100 apparaten aan dit netwerk hangen, zonder dat dit enige vertraging aan het netwerk oplevert!
 

TP-Link Deco Mesh-netwerk

Wat is een Mesh-netwerk?

De TP-Link Deco creëert een mesh-netwerk. Een mesh-netwerk bestaat uit een vast toegangspunt tot het internet en meerdere stations die wifi-signalen ontvangen en onderling versturen (in plaats van 1 router). Valt er een tussenstation uit? Dan herstelt het netwerk zichzelf, wat mesh-netwerken zeer betrouwbaar maakt. Ook wordt het netwerk sneller naarmate je meer stations toevoegt.

Netwerkuitbreiding - TP-Link Powerline Adapters

Eén van de manieren om je wifi-bereik te verbeteren is het gebruik van Powerline Adapters. Wat doen TP-Link Powerline Adapters? Ze versturen de internetsignalen van je router via het stroomnetwerk naar elkaar en zenden vervolgens de wifi-signalen uit. Wil je geen kabels door je hele huis trekken en gemakkelijk het wifi-signaal uitbreiden? Dan is dit een snelle oplossing die zelf te installeren is.necessary, making this the first true generator on the Internet.

De voordelen van Powerline Adapters

Overal krachtige wifi

TP-Link Powerline Adapters plaats je in een stopcontact in een ruimte waar je extra bereik nodig hebt. Je kan er meerdere in huis plaatsen, dus je kan overal krachtige wifi hebben!

Bewegingsdetectie en alarm

Je hoeft alleen je router met een ethernetkabel te verbinden aan één Powerline Adapter die in de buurt hangt. De andere Powerlines kun je door je hele huis in een stopcontact 

Plug and Play

 

 

 

TP-Link Smart Home

Naast oplossingen voor je wifi-netwerk biedt TP-Link ook diverse smart home producten, zoals slimme stekkers en slimme lampen. Met de slimme stekker kun je het aangesloten apparaat bedienen met een app, kun je timers instellen en wordt het energieverbruik van het apparaat gemonitord en getoond in de app.

Slimme wifi-lampen van TP-Link

De slimme ledlampen van TP-Link werken op je wifi-netwerk. Het voordeel hiervan is dat je geen extra bridge of basisstation nodig hebt. Je draait de lampen in een E27 fitting, download de Kasa-app en je kan de lampen bedienen van waar je ook bent. Ook kun je timers instellen, zodat het lijkt alsof je thuis bent in de avonduren. Bovendien verbruiken de ledlampen weinig, dus bespaar je ook nog eens op je energierekening. De TP-Link slimme lampen zijn verkrijgbaar in drie varianten: een kleurenlamp, een lamp met warm wit licht en een lamp met dimbaar wit licht.