Sluiten

Verlichting

Verlichting speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven en daarmee zijn de mogelijkheden inmiddels eindeloos. Slimme ledverlichting is volledig af te stemmen op je leven, het moment van de dag en te automatiseren. Ontdek onze slimme verlichting, verschillende typen slimme lampen, accessoires en advies over slimme verlichting. Hulp nodig bij het kiezen van slimme verlichting? Wij staan voor je klaar!

Ontdek onze producten

Slimme lampen

Starterkits

Ledstrips

Blogs over slimme verlichting

5 slimme ledlampen getest

We hebben 5 verschillende merken slimme lampen letterlijk op een rij gezet en uitvoerig getest. Er waren duidelijke verschillen zictbaar en er kwam voor ons een opvallende winnaar uit de bus.

Hoeveel lumen heb je nodig?

Vroeger werd lichtsterkte aangeduid met Watt. Deze vlieger gaat echter niet op voor ledverlichting, aangezien het wattage (dus verbruik) zeer laag is. In plaats daarvan wordt gemeten in lumen. Wij leggen je uit hoe dit werkt.

Wat is Zigbee?

 Zigbee is het communicatieprotocol voor vele smart home apparaten, zoals slimme verlichting van Philips Hue en Trust. In dit blog leggen we uit wat Zigbee is en hoe dit wordt toegepast.

Verlichting en voice-control

Smart home apparaten bedienen met je stem is zeer handig. Zo werkt Philips Hue o.a. met Google Assistant. Hoe gaat dit en hoe gebruik je beiden samen?

Onze merken

Over 50five

Smart home is waar het allemaal om draait bij 50five. Innovatieve oplossingen die het leven aangenamer, gemakkelijker, goedkoper en veiliger maken. Naast het aanbieden van slimme producten, ondersteunen we onze klanten met advies over en installatie van deze producten. Op die manier willen we smart home toegankelijk maken voor iedereen, zodat ook iedereen de voordelen ervan kan ervaren.

Smart home is overal om ons heen. En wij zitten er middenin!

50five – Smart advice for every smart device