Sluiten

Geïntegreerde LED

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Energiezuinig je buitenomgeving verlichten met geïntegreerde led’s

Het Europese verbod op de verkoop van gloeilampen heeft er mede aan bijgedragen dat led-lampen de afgelopen jaren een flinke opmars hebben gemaakt. Niet zo verwonderlijk natuurlijk, want led-licht is niet alleen een heel erg energiezuinige verlichtingsoplossing, maar biedt ook mogelijkheden die met klassieke gloeilampen in bepaalde gevallen gewoonweg onmogelijk waren. Denk bijvoorbeeld aan led-verlichting die tot 16 miljoen verschillende kleuren weer kan geven. Op het vlak van geintegreerde led verlichting biedt 50five je een ruime keuze. Ondanks ons grote aanbod kunnen we je garanderen dat het stuk voor stuk om verlichtingsproducten van hoge kwaliteit gaat. Voordat we deze vormen van verlichting aan onze webshop toevoegden, hebben onze experts ze namelijk eerst grondig voor je getest. Dit geeft je niet alleen de garantie dat je via 50five topproducten in huis haalt, maar ook dat ze uiterst gebruikersvriendelijk zullen zijn. 

Sfeerverhogend of voor praktische doeleinden 

Voor wat betreft de geintegreerde led lamp voor buiten biedt 50five je verschillende optie, die op hoofdlijnen onderverdeeld kunnen worden in verlichting die voornamelijk sfeerverhogend is en verlichting die een functioneel doel dient. Bij sfeerverhogende verlichting kun je onder andere denken aan lichtpalen, die je langs het tuinpad kunt plaatsen of leds in een strip- of slangvorm waarmee je je buitenomgeving naar believen kunt decoreren. Functionele geintegreede led verlichting voor buiten heeft meestal ten doel om je persoonlijke veiligheid te waarborgen. Denk in dat soort gevallen bijvoorbeeld aan spots, die je op de buitenmuur kunt bevestigen en aan een bewegingsmelder en beveiligingscamera kunt koppelen die onderdeel van je smarthome zijn, zodat niemand onopvallend je woning kan benaderen. In de webshop van 50five hebben we geïntegreerde led-producten van de topmerken Philips Hue, OSRAM, Mr Beams en MiPow opgenomen. 

Geïntegreerde led-buitenverlichting morgen al geleverd 

Omdat 50five een uiterst efficiënte organisatie is, zijn we ook in staat om de geïntegreerde led-verlichting die je bij ons bestelt razendsnel te leveren. Plaats je je order vandaag voor 21.00 uur, dan heb je je bestelling morgen al in huis. We geven je daarnaast 55 dagen de tijd om je nieuwe verlichting te testen. Niet tevreden? Stuur je aankoop dan binnen de zichttermijn gratis naar ons terug.