Sluiten

Startpakketten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zet je tuin in de schijnwerpers met een startpakket voor buitenverlichting 

Als het buiten donker is betekent dat natuurlijk niet automatisch dat dan ook meteen je fraaie tuin uit het zicht onttrokken moet worden. Tuinverlichting kan er per slot van rekening prima voor zorgen dat het er ook in de avonduren rondom je woning sfeervol uit blijft zien. In het assortiment van 50five hebben we verschillende typen slimme verlichting voor buiten opgenomen, zodat aan uiteenlopende wensen voldaan kan worden. De overeenkomst tussen alle buitenverlichting in onze webshop is, dat we ze allemaal persoonlijk voor je getest hebben, zodat we niet alleen exact weten hoe ze werken, maar we je ook kunnen garanderen dat het kwaliteitsproducten zijn waar je lang plezier van hebt. 

Modulair uitbreidbaar 

Als je tuin op dit moment nog helemaal niet van verlichting is voorzien, dan doe je er verstandig aan om een startpakket voor buitenverlichting aan te schaffen. Zo’n startpakket bestaat uit meerdere lampen, zodat je in één keer een groot gedeelte van je tuin kunt verlichten. Blijkt het aantal lampen in het startpakket uiteindelijk toch te beperkt te zijn in vergelijking met de afmeting van je tuin of je specifieke verlichtingswensen, dan is het mogelijk om je systeem modulair uit te breiden met extra lampen. Omdat er sprake is van één gezamenlijk systeem, kun je al die lampen heel gemakkelijk centraal via een app op je telefoon of tablet bedienen. In het productenassortiment van 50five tref je startpakketten voor buitenverlichting aan van de merken OSRAM en MiPow. Van het laatstgenoemde merk zijn er overigens ook buitenlampen verkrijgbaar die op zonne-energie werken, zodat stroomkabels overbodig worden. Voor alle aangeboden buitenlampen geldt vanzelfsprekend dat ze moeiteloos de meest uiteenlopende weersinvloeden kunnen doorstaan. 

Persoonlijk advies en snelle levering 

Twijfel je over welk soort verlichting het meest geschikt is voor je tuin, neem dan gerust contact op met de experts van 50five voor een passend advies. Heb je je keuze uit onze webshop gemaakt, dan zorgen wij ervoor dat je je verlichtingsproducten snel in huis hebt. Vandaag voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd. Naast deze razendsnelle levering bieden we je ook een ruimhartige zichttermijn. Je kunt je tuinverlichting namelijk binnen 55 dagen kosteloos aan ons retourneren als deze niet aan je verwachtingen voldoet.